Κλείνει η υπόθεση της Μπρίτνεϊ με τη μήνυση του μάνατζερ της

02.11.2012
Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς (Britney Spears) καθώς το δικαστήριο δεν έχει επαρκή στοιχεία για την καταδίκη της.

Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς (Britney Spears) καθώς το δικαστήριο δεν έχει επαρκή στοιχεία για την καταδίκη της. Ο πρώην μάνατζερ της 31χρονης τραγουδίστριας Σαν Λούφται (Sam Lutfi) είχε μηνύσει την τραγουδίστρια και την οικογένειά της.

Το δικαστήριο έστειλε στο αρχείο την υπόθεση αφού οι δικηγόροι της τραγουδίστριας κατάφεραν να αποδείξουν ότι δεν στέκουν τα επιχειρήματα του μάνατζερ. Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε 6 μέρες και στη συνέχεια η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ο Λούφται ο οποίος ήταν ο πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας που ήταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της κατάρρευσής της το 2008, μήνυσε επίσης την τραγουδίστρια καθώς ισχυρίζεται ότι δεν έχει πληρωθεί. Ο 38χρονος άντρας μήνυσε επίσης τον πατέρα της τραγουδίστριας με τους ισχυρισμούς ότι τον χτύπησε καθώς και τη μητέρα της τραγουδίστριας επειδή τον δυσφήμισε στο βιβλίο της.

Η δικαστής που ήταν επικεφαλής δήλωσε ότι σκέφτηκε πολύ και για μεγάλο διάστημα την υπόθεση πριν καταλήξει στην απόφασή της. Η οικογένεια της Μπρίτνεϊ καλωσόρισε την ετυμηγορία του δικαστηρίου κι ο πατέρας της τραγουδίστριας αγκάλιασε το δικηγόρο της οικογένειας όμως δεν δέχτηκε να κάνει σχόλια στον τύπο.

Ο μάνατζερ δήλωσε ότι θα κάνει έφεση στην υπόθεση οπότε αναμένεται συνέχεια στη δικαστική υπόθεση. Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε η τραγουδίστρια ύστερα από ειδική απόφαση του δικαστηρίου.

Σ.Κ.