Η Μπρίτνεϊ τραγουδάει για τα Στρουμφάκια

18.04.2013
Η 31χρονη περφόρμερ τη στρούμφισε και το καλοκαίρι θα ακούγεται σ' έναν κινηματοράφο δίπλα σου.

Η δεύτερη κινηματογραφική εισβολή των Στρουμφ που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου δεν θα έχει μόνο την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) στη φωνή της Στρουμφίτας αλλά και τη συμμετοχή άλλης μιας ποπάδικης σταρ που ξαναπήρε το πριγκιπικό στέμμα της πίσω. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) δεν ανήκει πια στο πάνελ του X-Factor, χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράβικ (Jason Trawick) και μετά την επιτυχημένη της συνεργασία με τον Will.i.am των Black Eyed Peas, θα κάνει κι ένα πέρασμα από τα κινηματογραφικά καρέ.

Το καινούριο τραγούδι της 31χρονης τραγουδίστρια, «Ooh La La» του Femme Fatale θα βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας «The Smurfs 2» , θ’ ακούγεται στους τίτλους τέλους κι έχουν αναλάβει την παραγωγή οι συνεργάτες της από το «Femme Fatale».

«Από μικρή αγαπούσα τα Στρουμφάκια και τώρα οι υοι μου είναι οι μεγαλύτεροι τους θαυμαστές. Ήθελα να τους κάνω έκπληξη με ένα τραγούδι στην ταινία και ξέρω ότι θα τους φανεί Στρουμφανταστικό!» δήλωσε η Μπρίτνει στη συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσουν προσεχώς πότε θα κυκλοφορήσει το soundtrack.

K.Π