Η Ρίτα Όρα μοντέλο της Μαντόνα!

16.05.2013
Η 23 χρονη τραγουδίστρια θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια της φίρμας της ποπάδικης βασίλισσας, Material Girl.

Στο Met Gala πριν λίγες μέρες, η Μαντόνα (Madonna) με εκείνο το ανεκδιήγητο καρό σακάκι-σορτσάκι μπορεί να έκανε τη Γκούινεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) να υποφέρει γιατί δεν την έχει συγχωρέσει για τη διακοπή της φιλίας της αλλά έκλεισε και συμφωνίες για τη φίρμα ρούχων που έχει με την κόρη της Λούρδη (Lourdes) , Material Girl.

Στο ίδιο κόκκινο χαλί ήταν η Ρίτα Όρα (Rita Ora) την οποία θαυμάζει πολύ η κόρη της 53χρονης ηθοποιού και την έπεισε να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας εκτός μουσικών στούντιο και μέσα στα ατελιέ.

Τελικά η κυρία Τσικόνε (Ciccone) εντυπωσιάστηκε από το στυλ και την όλη συμπεριφορά της 23χρονης προστατευόμενης του Τζέι Ζ (Jay Z) και συμφώνησαν να είναι το μοντέλο της καινούριας κολεξιόν της εταιρίας μετά τις Κέλι Όσμπορν (Kelly Osbourne), Τζόρτζια Μει Τζάγκερ (Georgia May Jagger) και Tέιλορ Μόμσεν (Taylor Momsen) που ήταν οι προηγούμενες πρωταγωνίστριες. H μοιβή της θα είναι 500.000 λίρες, το στυλ των ρούχων είναι εμπνευσμένο από τα 80’s και απευθύνεται κυρίως σε έφηβες. Και κάπως έτσι η Ρίτα θα κάνει και τη μεγάλη επέλαση της και στην Αμερική.

Κ.Π