Φλόρενς: Η νέα πρωταγωνίστρια του Star Wars;

03.06.2013
H αγαπημένη μας Αγγλίδα που έχει έρθει από τον γαλαξία των ξωτικών και των απόκοσμων πλασμάτων και μας κολλάει όλα της τα κομμάτια μάλλον θα περάσει στη dark side...

Τώρα που η Disney αγόρασε τα δικαιώματα των Star Wars, απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίζονται για χρόνια οι περιπέτειες in a galaxy far far away αλλά προφανώς θα έχουν τελείως διαφορετικό στυλ απ’ αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Ο Τζέι Τζέι Άμπραμς(J J Abrams) που θα είναι ο νέος σκηνοθέτης της επερχόμενης τριλογίας σκέφτεται για το καστ αρκετά καινούρια πρόσωπα κι ένα απ αυτά που σκέφτεται με τους συνεργάτες του είναι η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welsh).

"Νομίζουμε πως η Φλόρενς έχει ακριβώς το στυλ που ψάχνουμε. Έχει περάσει για λίγο από την υποκριτική αλλά η σκηνική της παρουσία είναι αυτό που τραβάει την προσοχή. Σχεδόν όλες οι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ θέλουν ένα ρόλο στις καινούριες ταινίες αλλά θέλουμε πρόσωπα που δεν είναι αναμενόμενα.» δήλωσε στη Sun μια πηγή από την παραγωγή.

Όπως διευκρίνισαν θέλουν την 25χρονη τραγουδίστρια που έτσι κι αλλιώς είναι σα να έχει έρθει από άλλο πλανήτη, για κάποιο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που θα τη μεταμορφώσουν σε πρωτοκλασάτη ηθοποιό σε μια νύχτα. May the force be with her.

Κ.Π