Οι Rolling Stones θέλουν απεγνωσμένα την Αντέλ

04.06.2013
Η μπάντα του Μικ Τζάγκερ και των άλλων παιδιών, υποκλίνονται στη φωνή της Αγγλίδας που πουλάει δίσκους σαν τρελή και της έστειλαν μία άκρως τιμητική πρόσκληση.

Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga),Γκουέν Στεφάνι (Gewn Stefani), Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch), Τζον Μάγιερ (John Mayer) ,Black Keys, Τομ Γουέιτς (Tom Waits) , Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton), Σέριλ Κρόου (Sheryl Crow), Κέιτι Πέρι (Katy Perry), Tέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι τα ονόματα που έχουν βρεθεί ως guest στη σκηνή μαζί τους κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους.

Όμως δεν είναι αρκετοί. Οι Rolling Stones θέλουν να συνεχίζουν να καλούν στις συναυλίες τους κυρίως γυναικείες φωνές κι επειδή οι εμφανίσει τους στο Hyde Park θέλουν να είναι το μεγάλο highlight της τουρνέ τους, σκέφτηκαν πως η ιδανική καλεσμένη είναι η Αντέλ (Adele).

Σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων από την παραγωγή, αν η 25χρονη τραγουδίστρια που έχει απομονωθεί λίγο από τότε που γεννήθηκε ο γιος της Άνγκελο Τζέιμς (Angelo James), δεχτεί να εμφανιστεί μαζί τους, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων και τα μέλη της μπάντας είναι αισιόδοξοι πως δεν θα αρνηθεί την πρόσκληση τους.

Όσο για τις εμφανίσεις τους στο Hyde Park, ο Ρόνι Γουντ (Ronnie Wood) δήλωσε πως χάρηκε ιδιαίτερα με την επιστροφή τους εκεί μετά από 44 χρόνια, κάτι που δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει ενώ ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) θα τολμήσει να δοκιμάσει το λευκό φόρεμα που φορούσε στην τελευταία τους εμφάνιση. «Ποτέ δεν ξέρεις. Ακόμα μου κάνει και το συνηθίζω να διαλέγω τα ρούχα μου τελευταία στιγμή.» ανέφερε ο 70χρονος frontman.

Κ.Π