Χειροπέδες στην Τουλίζα για εμπόριο ναρκωτικών

05.06.2013
Η 24χρονη τραγουδίστρια και πρώην κριτής του X-Factor, συνελλήφθη από την αστυνομία για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών και δύσκολα θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητα της.

Η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) έπεσε στην παγίδα γνωστού δημοσιογράφου της The Sun on Sunday o οποίος προσπάθησε να αποδείξει πως η 24χρονη τραγουδίστρια έχει ακόμα μπλεξίματα με τα ναρκωτικά και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να έχει πρόσβαση στους γνωστούς αγνώστους dealers.

Σύμφωνα με τα BBC News, το πρώην μέλος των N- Dubz συνελλήφθη από την αστυνομία μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας που ισχυρίζεται πως εμπλέκεται σε συμφωνία 800 λιρών για μισή ουγγιά κοκαΐνης.

Ο ρεπόρτερ δεν της αποκάλυψε την ταυτότητα τους και προσποιήθηκε πως είναι κάποιος που θέλει να τον βοηθήσει να βρει ναρκωτικά με την καλύτερη ποιότητα. Όπως υποστηρίζει, η μισή τηλεφωνική της ατζέντα είναι άτομα που έχουν πρόσβαση σε όλες τις παράνομες ουσίες και της ήταν πολύ εύκολο να του συστήσει κάποιον για να του προμηθεύσει ό,τι ποσότητα χρειάζεται.

«Έχουμε λάβει κάποιες πληροφορίες που αφορούν εμπόριο παράνομων ουσιών σε κεντρικός ταθμό στο Λονδίνο και τις εξετάζουμε» ανακοίνωσε η αστυνομία ενώ οι φίλες της καις πρώην N- Dubz, Ντέιπι(Dappy και Φέιζερ (Fazer) αντέδρασαν στο twitter γράφοντας πως αυτός ο ηλίθιος δημοσιογράφος δε μπορεί να δεχτεί πως κατάφεραν τόσα πράγματα από το τίποτα και πως δεν θα το αφήσουν έτσι.

Κ.Π