Σε σταθερή κατάσταση η Πάρις Τζάκσον μετά την απόπειρα αυτοκτονιας!

06.06.2013
Οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό της, ενώ έχει δεχτεί τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση από πολύ κόσμο.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), Πάρις (Paris) σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα της, Ντέμπι Ρόου (Debbie Rowe) στην αμερικανική εκπομπή Entertainment Tonight, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως τώρα είναι καλά και βρίσκεται κάτω από την διαρκή ιατρική παρακολούθηση.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε ότι η Πάρις είχε πολλά στο κεφάλι της τον τελευταίο καιρό, ενώ λίγες ώρες πριν την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο twitter στίχους από το “Yesterday” των Beatles.

Η 15χρονη Πάρις παρά το χαρούμενο πρόσωπο που δείχνει, δεν περνάει πολύ καλά. Της λείπει πολύ ο πατέρας της και τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε κατάθλιψη. Ηταν το κέντρο του κόσμου για τον Μάικλ και τώρα νιώθει μόνη της, και χωρίς αγάπη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Πάρις χρησιμοποίησε μαχαίρι από την κουζίνα για να κόψει τις φλέβες της και κατάπιε 20 χάπια ibuprofen.

Οι δικοί της ανησύχησαν πολύ και δεν έχουν φύγει από κοντά της. Η Πάρις είναι σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια όμως όλοι ανησυχούν για το μέλλον της υγείας της.

Τα δημοσιεύματα γράφουν πως ο λόγος που έκανε κίνηση προς τη μητέρα της και πέρασε κάποιες μέρες μαζί της είναι ακριβώς επειδή της λείπει η αίσθηση της οικογένειας και η αγάπη.

Η γιαγιά της, Κάθριν, μίλησε στο Radar Online και είπε οτι η νεαρή έχει την ιατρική παρακολούθηση που χρειάζεται, καθώς επίσης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν αυτή της την προσωπική μάχη και να φερθούν με διακριτικότητα.

Ε.Σ.