Tο κύκνειο άσμα των Black Sabbath με τιτλο "13"

06.06.2013
Tο νέο άλμπουμ και κύκνειο άσμα των BLACK SABBATH με τιτλο“13”, το πρώτο εδώ και 35 χρόνια με τους Butler, Iommi και Ozzy, κυκλοφορει στις 10 Ιουνίου.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κυρίως στο Los Angeles με το γνωστό και μη εξαιρετέο παραγωγό Rick Rubin (Johnny Cash, Metallica, System Of A Down). Στα drums, στη θέση του Bill Ward, βρίσκεται ο Brad Wilk των Rage Against The Machine.

Ο Ozzy Osbourne βρέθηκε πρόσφατα στο BBC όπου συζήτησε για το νέο single της μπάντας, "God Is Dead?" και την έμπνευση πίσω από το κομμάτι:

«Ήμουν στο γραφείο κάποιου και υπήρχε ένα περιοδικό σε ένα τραπέζι που έγραφε αυτό ακριβώς ,« ο Θεός είναι νεκρός », και ξαφνικά σκέφτηκα την 11η Σεπτεμβρίου και όλες αυτές τις τρομοκρατικές δραστηριότητες και τη θρησκεία και πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο όνομα της θρησκείας.

Όταν σκέφτεσαι την τραγωδία που συμβαίνει όλο το χρόνο, απλά ήρθε στο κεφάλι μου. Κανείς θα νόμιζε ότι ο Θεός τους θα είχε σταματήσει τους ανθρώπους από το να πεθαίνουν στο όνομα του, γι 'αυτό απλά άρχισα να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται, «Πού είναι ο Θεός; ο Θεός είναι νεκρός» και χτύπησε ακριβώς. "

Εδώ μπορείτε να δείτε το making of του πολυαναμενόμενου "13":

www.blacksabbath.com

https://www.facebook.com/BlackSabbath

https://twitter.com/OfficialSabbath
http://instagram.com/officialsabbath/