Τι σχέση έχει ο ο PSY με τον... Φρέντι Μέρκιουρι;

10.06.2013
O 35χρονος τραγουδιστής βάζει στην ίδια πρόταση το όνομα του με τους Queen και δίνει ιδέες για viral ιδέες...

Όταν ακούς τα κομμάτια του PSY και ξεκινάς συζητήσεις σεχτικά με τις μουσικές επιρροές του και ποιοι τραγουδιστές μπορεί τον έχουν εμπνεύσει(καλά όχι και με τόσο μεγάλες αναλύσεις) , σίγουρα οι τελευταιιοί που θα μπορούσες να σκεφτείς θα ήταν οι Queen.

Ο 35χρονος σόουμαν από την Κορέα αποκάλυψε στην εκπομπή του Capital FM, Summertime Ball ότι όταν ήταν έφηβος έβλεπε συνέχεια την ιστορική συναυλία της μπάντας του Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) στο Wembley πίσω στο 1986 και αποφάσισε να πιάσει τα μικρόφωνα.

« Αν δεν έβλεπα τους Queen στο Wembley, δε θα γινόμουν ποπ σταρ. Μεγαλώνοντας παρακολουθούσα φανατικά τον Μέρκιουρι με όλους αυτούς τους φανς να τον ακολουθούν πιστά. Είναι ο καλύτερος.» είπε ο κύριος που κόλλησε όλο τον πλανήτη να μιμείται τις Gangnam Style φιγούρες του σαν αν μην υπάρχει αύριο. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) ο οποίος όπως λέει τον βοήθησε πολύ στην επιτυχία του πρώτου του χιτ αφού ήταν από τους πρώτους που πόσταρε στο twitter το Gangnam Style ενώ συμπλήρωσε πως ακόμα και ο Άγγλος πολιτικός Μάικλ Γκόουβ (Michael Gove) το χόρευε με την κόρη του.

Κ.Π