Κέσα: "Ο κόσμος νομίζει πως είμαι συνέχεια μεθυσμένη"

11.06.2013
Η 24χρονη περφόρμερ που δε την αρέσει να την αποκαλέις άλλη μια ακομα ποπ σταρ, νομίζει πως ο κόσμος έχει λανθασμένη εντύπωση για εκείνη.

Πριν λιγο καιρό είχε προκαλέσει πανικό στα γνωστά social media και στους γονείς το επεισόδιο του ριάλιτι της όπου έπινε τα ούρα της αλλά εκείνη το θεώρησε ως κάτι φυσιολογικό και δεν απολογήθηκε σε κανέναν.

Η Κέσα (Kesha) βρίσκεται σε περιοδεία με τον Πιτμπουλ (Pitbull) ενώ παράλληλα προβάλεται όλη η ζωή της στο Mtv με τίτλο « My crazy beautiful life» με σκηνοθέτη τον αδερφό της κι έχει δώσει την εντύπωση που δεν είναι ωηφάλια ούτε μια στιγμή.

«Ο κόσμος νομίζει πως είμαι μεθυσμένη συνέχεια γιατί συμπεριφέρομαι σα να έχω πιει γενικά. Δε θέλω να σας απογητεύσω αλλά δεν είμαι αυτή τη στιγμή. Στο ριάλιτι δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που να είναι ψεύτικη και στημένη. Είναι πραγματικά η ζωή μου.» δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια στο Entertainment Tonight. Επίσης σημείωσε πως δεν μπαίνει να δει τι σχολιάζει ο κόσμος στο ίντερτνετ γιατί δε μπορεί να διαχειριστεί τις κακές κριτικές.

Κ.Π