Νύφη παρά κάτι η Λέιντι Γκάγκα!

11.06.2013
Η 25χρονη ποπ ντίβα έγινε παράνυφος στο γάμο της κολλητής της ενώ παράλληλα ο αγαπημένος της έρχεται πιο κοντά με γνωστή ηθοποιό...

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) η οποία είναι στη φάση της ανάρρωσης ύστερα από την επέμβαση στο ισχίο της, δεν ήταν στο κέντρο της προσοχής στην τελευταία της εμφάνιση και έδωσε ρεπό στους image makers της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έγινε παράνυφος στο γάμο της καλύτερης της φίλης Μπο Ο’ Κόνορ (Bo O’ Connor) στο Μεξικό και είναι ίσως η πρώτη φορά που θα τη δεις να μη φοράει κάτι εκκεντρικό αλλά ένα απλό σομόν φόρεμα και ένα μεγάλο λουλούδι στα μαλλιά χωρίς υπερβολές στο μακιγιάζ όπως οι υπόλοιπες στον ίδιο «ρόλο».

Σύμφωνα με κάποιους που βρίσκονταν εκεί, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και φιλική με τους καλεσμένους χωρίς να θυμίζει τη γνωστή Mother Monster που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Παράλληλα με τα γαμήλια πανηγύρια έχουν οργιάσει οι φήμες για την πιο στενή σχέση του αρραβωνιαστικού της Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney) με την συμπρωταγωνίστρια του την ταινία «The Other Woman»(τίτλος-υπονοούμενο;) , Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) αφού τους έχουν δει να βγαίνουν συχνά μαζί μετά τα γυρίσματα.

«Η Κάμερον και ο Τέιλορ έχουν «δέσει» και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Πηγαίνουν μαζί για καφέ και φαγητό και τα έπιναν μαζί στο πάρτυ της Κέιτ Άπτον (Kate Upton). Ο Τέιλορ έχει την τέλεια δικαιολογία για όλα αυτά αφού δουλεύουν μαζί με την Κάμερον αλλά δεν έχουν έρθει κοντά μόνο στη δουλειά και της έχει γνωρίσει τα αδέρφια του Άνταμ (Adam) και Τρεντ (Trent) που είχαν έρθει σ’ ένα γύρισμα.» ανέφερε μια πηγή προσθέτοντας πως όλα υτά συμβαίνουν σε μια πολύ αγχωτική περίοδο για τη Γκάγκα.

Κ.Π