Παπαληγούρα, Καλαβριανός και Παλούμπης μιλούν για τον Ξένο

07.10.2013
Η βραβευμένη Όλγα Παπαληγούρα,ο Γιάννης Καλαβριανός, ο Γιώργος Παλουμπής μιλούν στην κάμερα του e-go μεταξύ άλλων για όλη αυτή την πορείας, τις λεπτές ισορροπίες των θεμάτων που κατιάστηκαν, την εξάλειψη του ρατσισμού, τις δικές οτυς προσεγγίσεις, τις αντιδράσεις του κόσμου.

Είναι από τις παραστάσεις που δεν φεύγεις ανενόχλητος και χωρίς καμία σκέψη στο κεφάλι σου. Λίγα μέτρα μπρστά σου ξετυλίγεται όλη η αγριάδα της ανθρώπινης φύσης που ξεχαρβαλώνει κάθε ευαισθησία από τις καρδιές των ταλαιπωρημένων κορμιών που ζουν δίπλα μας, αλλά για μας είναι αόρατα. Θύματα τράφικινγκ και φαινομενικά θερμών φιλοξενιών γνωρίζουν τις χειρότερες μορφές σωματικής και ψυχολογικής βίας και δε μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθενά.

Μέσα σε τέσσερις τοίχους εκρήγνυται όλο το ταλέντο των πρωταγωνιστών της παράστασης Ξένος: Αόρατη όλγα/ Άουστρας ή Αγριάδα που ξεκίνησε από το Εθνικό θέατρο για να γυρίσει σκηνές εκτός συνόρων και να επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Θησείον.

Η βραβευμένη Όλγα Παπαληγούρα,ο Γιάννης Καλαβριανός, ο Γιώργος Παλούμπης μιλούν στην κάμερα του e-go μεταξύ άλλων για όλη αυτή την πορεία, τις λεπτές ισορροπίες των θεμάτων που καταπιάστηκαν, την εξάλειψη του ρατσισμού, τις δικές τους προσεγγίσεις, τις αντιδράσεις του κόσμου.


Δημοσιογραφική επιμέλεια: Γεωργία Οικονόμου, Κική Παπαδοπούλου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου

Info
Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά - Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας


Αουστρας ή Αγριάδα της Λένας Κιτσοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνικά - Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Χορογραφία - Επιμέλεια κίνησης: Ξένια Θεμελή
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γρηγόρης Γαλάτης, Βασίλης Καραμπούλας, Λένα Παπαληγούρα, Γιωργής Τσουρής

Θησείον - Ένα θέατρο για τις τέχνες: Τουρναβίτου 7, Θησείο

Tηλ. 210 3255444

Από 3 Οκτωβρίου 2013, για έναν μήνα. Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.00

Ticket Services:
Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Κανονικό: 15 € Φοιτητικό, ανέργων: 10 € ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 120 λεπτά (με διάλειμμα)