Τα πολυτελή μενού των ρεβεγιόν του Botrini’s

19.12.2013
Και φέτος, το Botrini’s restaurant, το βραβευμένο με 2 χρυσούς σκούφους εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Αθήνα, σας περιμένει για να γιορτάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς!


MENU ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
• Σούπα κάστανο – βούτυρο τρούφας - κροτσίνι με τόνο.
• Το δικό μας carpaccio ξιφία, κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα από παλαιά σαλικόρνια και κουρκουμά. • Ορτύκι γεμιστό με φουά γκρά και σύκο και μίνι σαλάτα αρωματικών.
• Ριζότο τριαντάφυλλο και καπνιστή γαρίδα.
• Μάγουλο από μοσχαράκι βιολογικής εκτροφής με κρέμα πατάτας, πραλίνα και κροκέτες πατάτας.
• Καφές – Ρούμι – Κάρδαμος
• Σουφλέ πανετόνε

Τιμή κατ’ άτομο 80 ευρώ



ΜΕΝU ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
• Cappuccino θαλασσινών με αφρό πατάτας και εσπεριδοειδή.
• Carpaccio από καπνιστό μοσχαρίσιο κρέας, σφαίρες από τυρί μετσοβόνε, υφές αχλαδιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Μάνης.
• Γαρίδες κανταΐφι, αναφορά στο χειμώνα.
• Pacherri a la Piemontese
• Κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής με αρωματικά βότανα, ψημένο στον πηλό με λεμονόφυλλα,
pesto μανιταριών και tosta από συκωτάκια.
• Μαρμελάδα ντομάτα – Μαστίχα – Πιπέρι
• Χειμώνας – αναφορά στο κάστανο. • Mignardise

Τιμή κατ’ άτομο 80 ευρώ

Botrini’s restaurant: Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, 152 33 Χαλάνδρι,
Τηλ.: 2106857323-4
Φαξ: 2106857322
mail to: [email protected]