Στην εντατική με έμφραγμα ο Γιώργος Μαρίνος

03.02.2014
Δύσκολες ώρες περνάει ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή παρά μόνο ότι η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, αλλά και ιδιαίτερα δύσκολη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ιατρικό πόρισμα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιώργος Μαρίνος, αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής, «κονφερανσιέ» και παρουσιαστής τηλεοπτικών επιθεωρήσεων, γεννήθηκε στον Βοτανικό στις 18 Ιουνίου του 1939, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην «Οδό Ονείρων» του Μ. Χατζιδάκι (1962). Συνδυάζοντας ιδανικά το τραγούδι και την υποκριτική, με ασίγαστο μπρίο, εξελίχτηκε σε κορυφαίο «σόουμαν» - μοναδικό στο είδος του για την Ελλάδα.

Επί σειρά ετών (από το 1973 έως το 1992 - πλην της περιόδου 1989 - 90, που έπαιξε στο Θέατρο «Βέμπο») έδινε ανελλιπώς τις παραστάσεις του στο Κέντρο «Μέδουσα». Έχει τιμήσει τη σκηνή κορυφαίων ελληνικών και ξένων Φεστιβάλ, κοσμικών κέντρων πρώτης σειράς (όπως τα «Δειλινά»), καθώς και έχει απογειώσει ως παρουσιαστής τηλεοπτικά ψυχαγωγικά προγράμματα υψηλής θεαματικότητας (όπως το «Ciao»).