Κλείσαμε δωμάτιο με τον Pan Pan

26.02.2014
Οι Massive Attack τον έχον παγιδευμένο σ' ένα μυστήριο ξενοδοχείο, στο δωμάτιο του τον περιμένει η Alice Glass και η ισοτρία του καινούριου του ήρωα έχει βάλει τίτλους αρχής.

Οι Massive Attack τον έχον παγιδευμένο σ' ένα μυστήριο ξενοδοχείο, στο δωμάτιο του τον περιμένει η Alice Glass και η ιστoρία του καινούριου του ήρωα έχει βάλει ήδη τίτλους αρχής. O Pan Pan είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους τύπους πίσω από κομιξάδικες σελίδες , κονσόλες και ταράτσες αυτής της πόλης, χάνει τρένα επίτηδες, έχει ωραίο χιούμορ και μία μεγάλη ευαισθησία που γεμίζει πάντα όλες τις ιστορίες του.

Δύο μέρες πριν κάνει check in στο ξενοδοχείο Πίνδαρος για το event το οποίο έχει οργανώσει το Six Dogs όπου 17 συγκροτήματα θα παίξουν σε μία ώρα ταυτόχρονα σε 17 δωμάτα και μία βδομάδα πριν ο Wes Anderson μας τρελάνει ομαδικώς με το Budapest Hotel του, πέρασε από μία ξενοδοχειακή ανάκριση...

Τι ετοιμάζεις για τον Πίνδαρο και σε ποιο δωμάτιο να σε ζητήσουμε;
Στον Πίνδαρο θα είμαι στον δεύτερο όροφο, στο δωμάτιο 12, με τους φίλους που είμαστε συνήθως μαζί στα live, δηλαδή τον Γιώργο στα drums, τον Χάρη στην κιθάρα, και αυτή τη φορά δύο κορίτσια στα βιολιά, την resident Nefeli Walking Undercover και την guest Κέλλυ Μητροπούλου. Θόρυβο ετοιμάζουμε.


Αγαπημένο βίντεο κλιπ που έχει γυριστεί σε ξενοδοχείο.





Είσαι ο ρεσεψιονιστ και θες να φτιάξεις ατμόσφαιρα στο λόμπι. Ποια είναι τα κομμάτια που θα έβαζες οπωσδήποτε.
Το 10:15 Saturday Night των Cure, το Headmaster Ritual των Smiths και το Κειμήλια των Metro Decay και θα περίμενα πότε θα φύγουν οι καρέκλες από τις τζαμαρίες.

Με ποια τραγουδίστρια/μουσικό/ηθοποιό θα ήθελες να κλειστείς σε δωμάτιο xxx ξενοδοχείου.
Με την Alice Glass.



Στο διπλανό δωμάτιο κάνουν απίστευτη φασαρία και βάζεις αυτόν το δίσκο τέρμα…
Αυτόν που ακούω τώρα, το Richard D. James του Aphex Twin.



Notting Hill. O Hugh Grant στη ρεσεψιόν προσπαθεί να βρει απεγνωσμένα το ψευδώνυμο της Julia Roberts για να μπει μέσα. Τι ψευδώνυμο θα έδινες για να σε βρουν μόνο αυτοί που θες.
Yo.



Για κάποιο μυστήριο λόγο ξυπνάς πιο νωρίς από τους άλλους/άλλον που είσαι στο δωμάτιο και κατεβαίνεις για πρωινό. Ο ιδανικός μπουφές που θα ήθελες να σε περιμένει…
Στον ιδανικό μπουφέ εκτός απο αυγά, τυριά, μπέηκον, πορτοκάλια, κέηκ, μαρμελάδες έχει και γύρο. Αλλά ποιός τολμάει;


 Είσαι σ’ ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Τα φαντάσματα ποιων θα γούσταρες να συναντήσεις;
Των παππούδων μου.


Η καινούρια σου κόμικ ιστορία έχει ήρωα έναν ένοικο ξενοδοχείου. Πώς θα άρχιζε…
Με τον κεντρικό χαρακτήρα να βάζει ποτήρι στον τοίχο να κρυφακούσει τους δίπλα.


*Ψάξε και θα τον βρεις:
-Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Πίνδαρος με άλλα 16 συγκροτήματα

- Στο επίσημο site του

Κική Παπαδοπούλου