Μυστήριο με την υγεία του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

06.03.2014
Το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο έκανε η είδηση αργά το απόγευμα της Τετάρτης ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

Λίγες ώρες μετά και ο αγαπημένος πρωταγωνιστής διέψευσε κατηγορηματικά τα περί εμφράγματος, δηλώνοντας ότι πήγε στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όταν ένιωσε αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υπερκόπωση και τού συνέστησαν ξεκούραση και χαλάρωση.

Σημειώστε πως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αυτήν την περίοδο έχει εξαιρετικά φορτισμένο πρόγραμμα καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», ενώ από τις 14 Μαρτίου θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιάννη Τσίρου "Αγριος Σπόρος" στο θέατρο Ακροπόλ.

Ωστόσο, σε δημοσιεύμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ διαβάζουμε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής υπέστη τελικά έμφραγμα. Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: Σε καλή κατάσταση αναρρώνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον εκείνη τη μέρα νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε επιτυχή αγγειοπλαστική επέμβαση και παρακολουθούν από κοντά τη μετεγχειρητική πορεία του, η οποία εξελίσσεται ομαλά.

Ο καλλιτέχνης βγήκε από την εντατική μονάδα και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπου τον επισκέπτονται φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του ηθοποιοί. «Τον επισκέφθηκα προσωπικά και μίλησα με τους θεράποντες γιατρούς του, οι οποίοι εκτιμούν πως θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή, ίσως και αύριο (σ.σ. σήμερα)», είπε στο «Εθνος» ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», Αργύρης Γκαμπέσης.