Αλήθεια, από πού προέρχονται οι κούκλες του... έρωτα;

27.03.2014
Έχετε σκεφτεί ποτέ από που προέρχονται οι κούκλες του… έρωτα (sex dolls); Και όμως υπήρξε άνθρωπος που όχι μόνο αναρωτήθηκε, αλλά έψαξε και φωτογράφησε την προέλευση αυτών των μηχανών του… έρωτα. Ο λόγος για τον αμερικανό φωτογράφο και ανεξάρτητο κινηματογραφιστή Ζάκαρι Κανεπάρι (Zackary Canepari) που εισχώρησε σε εργοστάσιο που κατασκευάζει sex dolls στο Σαν Μάρκο της Καλιφόρνια και ζούμαρε πάνω τους προκειμένου να δημιουργήσει το project «Love Machines». Κάθε μία από τις κούκλες αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 7000 δολαρίων και είναι φτιαγμένη και ραμμένη (κυριολεκτικά) στα μέτρα του αποδέκτη της! Τώρα αν και εσείς αναρωτιέστε τι έχουν αυτές οι κούκλες και είναι τόσο… πολύτιμες, σας πληροφορούμε πως αυτές οι κούκλες δεν είναι απλές κούκλες. Αντικαθιστούν τις πραγματικές γυναίκες και κρατούν συντροφιά σε μοναχικούς άνδρες. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες εθίζονται τόσο πολύ με τις κούκλες αυτές που όχι μόνο τις συλλέγουν, αλλά τις παντρεύονται κιόλας! Γ.Ο

Έχετε σκεφτεί ποτέ από που προέρχονται οι κούκλες του… έρωτα (sex dolls); Και όμως υπήρξε άνθρωπος που όχι μόνο αναρωτήθηκε, αλλά έψαξε και φωτογράφησε την προέλευση αυτών των μηχανών του… έρωτα. Ο λόγος για τον αμερικανό φωτογράφο και ανεξάρτητο κινηματογραφιστή Ζάκαρι Κανεπάρι (Zackary Canepari) που εισχώρησε σε εργοστάσιο που κατασκευάζει sex dolls στο Σαν Μάρκο της Καλιφόρνια και ζούμαρε πάνω τους προκειμένου να δημιουργήσει το project «Love Machines».

Κάθε μία από τις κούκλες αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 7000 δολαρίων και είναι φτιαγμένη και ραμμένη (κυριολεκτικά) στα μέτρα του αποδέκτη της! Τώρα αν και εσείς αναρωτιέστε τι έχουν αυτές οι κούκλες και είναι τόσο… πολύτιμες, σας πληροφορούμε πως αυτές οι κούκλες δεν είναι απλές κούκλες. Αντικαθιστούν τις πραγματικές γυναίκες και κρατούν συντροφιά σε μοναχικούς άνδρες. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες εθίζονται τόσο πολύ με τις κούκλες αυτές που όχι μόνο τις συλλέγουν, αλλά τις παντρεύονται κιόλας!

Γ.Ο