Άφησαν τη Μαντόνα να γυρίσει ξανα ταινία!

27.03.2014
Η 53χρονη τραγουδίστρια κι επειρηματίας θέλει να μας θυμίζει συνέχεια και την κινηματογραφική της ιδιότητα κι ετοιμάζει την τρίτη της ταινία.

Η Μαντόνα (Madonna) μέσα σε όλα δηλώνει και σκηνοθέτης κι αφού έχουν προηγηθεί δύο ταινίες μ εκείνη πίσω από τις κάμερες (“Filth and Wisdom”, “W.E”) που είχαν πάρει όχι άδικα μέτριες κριτικές αλλά δεν το βάζει κάτω και ξεκινάει γυρίσματα για την καινούρια της.

Θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ρεμπέκα Γουόκερ (Rebecca Walker), “Ade: A Love Story” το οποίο μιλάει για την ιστορία δυο Αμερικανων φοιτητριων οι οποίες ταξιδέυουν στην Κένυα και μία απ’ αυτές ερωτεύται με κάποιον ντόπιο. Σύμφωνα με τη Guardian, παραγωγός θα είναι ο Μπρους Κοέν (Bruce Cohen) ο οποίος είχε αναλάβει επίσης τον "Οδηγό Αισιοδοξίας” (“Silver Lining Playbook”) και βρίσκονται στην αναζήτηση σεναριογράφου για τη διασκευή.

Σε άλλα νέα, η 55χρονη τραγουδίστρια είναι και στο στούντιο για καινούριο δίσκο με τον Dj Avicii ενημερώνοντας όλους τους φανς της με φωτογραφίες που πόσταρε με εκείνον στο στούντιο στο Instagram και Twitter αναφέροντας πως δε μπορεί να πει ακόμα περισσότερες λεπτομέρεις για το πρότζεκτ που ετοιμάζουν.

Κ.Π