Γνωστή ηθοποιός "παλεύει" με τους δαίμονες

19.06.2014
Τελείως αγνώριστη εμφανίζεται η Κατερίνα Λέχου στη φωτογράφηση που έγινε για την παράσταση ''Το Ημέρωμα της Στρίγγλας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που παρουσιάζεται στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Με πράσινους φακούς επαφής και εμφανώς… αγριεμένη δεν θυμίζει σε τίποτα την γλυκιά ηθοποιό που έχουμε συναντήσει σε ρόλους πιο συμβατικούς. Η Κατερίνα στήνει ένα ακραίο ερωτικό παιχνίδι στον Πετρούκιο, Τάσο Ιορδανίδη, με τα φίλτρα και τη σκηνοθετική ματιά της Φωτεινής Μπαξεβάνη. Αυτή την εμπνευσμένη και απρόβλεπτη «στρίγγλα», που φτάνει στα όρια του «δαιμονισμού» και τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη της Ιταλίας, θα επιχειρήσει να εξημερώσει ένας «ατρόμητος» άντρας, ως σύγχρονος κυνηγός μαγισσών, ενώ οι Σοφία Φαραζή, Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελος Μπούρας, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Δημήτρης Διακοσάββας, Τερέζα Γριμάνη και Θοδωρής Κατσαφάδος θα μπλεχτούν κι εκείνοι στις δολοπλοκίες, τα μπερδέματα και τις ερωτικές πολιορκίες που στήνει σε αυτό το έξυπνο κωμικό παιχνίδι ο ερωτευμένος Σαίξπηρ. Η παράσταση παρουσιάζεται από τις 18 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι κυριολεκτικά κάτω από τ’αστέρια, στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Kόσμος». ΙΝFO:

Τελείως αγνώριστη εμφανίζεται η Κατερίνα Λέχου στη φωτογράφηση που έγινε για την παράσταση ''Το Ημέρωμα της Στρίγγλας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που παρουσιάζεται στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Με πράσινους φακούς επαφής και εμφανώς… αγριεμένη δεν θυμίζει σε τίποτα την γλυκιά ηθοποιό που έχουμε συναντήσει σε ρόλους πιο συμβατικούς.

Η Κατερίνα στήνει ένα ακραίο ερωτικό παιχνίδι στον Πετρούκιο, Τάσο Ιορδανίδη, με τα φίλτρα και τη σκηνοθετική ματιά της Φωτεινής Μπαξεβάνη. Αυτή την εμπνευσμένη και απρόβλεπτη «στρίγγλα», που φτάνει στα όρια του «δαιμονισμού» και τρομοκρατεί μια ολόκληρη πόλη της Ιταλίας, θα επιχειρήσει να εξημερώσει ένας «ατρόμητος» άντρας, ως σύγχρονος κυνηγός μαγισσών, ενώ οι Σοφία Φαραζή, Αντίνοος Αλμπάνης, Άγγελος Μπούρας, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Δημήτρης Διακοσάββας, Τερέζα Γριμάνη και Θοδωρής Κατσαφάδος θα μπλεχτούν κι εκείνοι στις δολοπλοκίες, τα μπερδέματα και τις ερωτικές πολιορκίες που στήνει σε αυτό το έξυπνο κωμικό παιχνίδι ο ερωτευμένος Σαίξπηρ.

Η παράσταση παρουσιάζεται από τις 18 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι κυριολεκτικά κάτω από τ’αστέρια, στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Kόσμος». ΙΝFO: