Ποιος ψαλίδισε τον... Μέσι;

08.07.2014
Έχουμε δει και έχουμε δει περίεργα κουρέματα, όμως μπαρμπέρικο σαν αυτό του Ρομπ Φέρελ (Rob Ferrel) δεν έχουμε ξανασυναντήσει! Ο υπερταλαντούχος κομμωτής -του οποίου το κομμωτήριο βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο του Τέξας- κουρεύει τους πελάτες του με τρόπο μοναδικό, καθώς δημιουργεί στο κεφάλι τους πορτρέτα μεγάλων αθλητών, όπως του Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Τιμ Χάουαρντ και πολλών πολλών άλλων. Αυτό που κάνει ο νεαρός κομμωτής είναι πραγματική τέχνη και μάλιστα πολλές φορές, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο ρεαλιστική τη δουλειά του, προσθέτει ακόμη και χρώμα στα κουρέματά του. Ο Rob the Original, έτσι τον αποκαλούν οι πελάτες του, αποκαλύπτει πως τη δουλειά αυτή την κάνει τα τελευταία οχτώ χρόνια, όταν διάφοροι πιτσιρικάδες πήγαιναν και του ζητούσαν κουρέματα μοναδικά. Τότε ήταν που κατάλαβε πως τα χέρια του «έπιαναν» καλά το ψαλίδι και ανήγαγε την κομμωτική σε πραγματική Τέχνη! Γ.Ο

Έχουμε δει και έχουμε δει περίεργα κουρέματα, όμως μπαρμπέρικο σαν αυτό του Ρομπ Φέρελ (Rob Ferrel) δεν έχουμε ξανασυναντήσει!

Ο υπερταλαντούχος κομμωτής -του οποίου το κομμωτήριο βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο του Τέξας- κουρεύει τους πελάτες του με τρόπο μοναδικό, καθώς δημιουργεί στο κεφάλι τους πορτρέτα μεγάλων αθλητών, όπως του Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Τιμ Χάουαρντ και πολλών πολλών άλλων.

Αυτό που κάνει ο νεαρός κομμωτής είναι πραγματική τέχνη και μάλιστα πολλές φορές, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο ρεαλιστική τη δουλειά του, προσθέτει ακόμη και χρώμα στα κουρέματά του.

Ο Rob the Original, έτσι τον αποκαλούν οι πελάτες του, αποκαλύπτει πως τη δουλειά αυτή την κάνει τα τελευταία οχτώ χρόνια, όταν διάφοροι πιτσιρικάδες πήγαιναν και του ζητούσαν κουρέματα μοναδικά. Τότε ήταν που κατάλαβε πως τα χέρια του «έπιαναν» καλά το ψαλίδι και ανήγαγε την κομμωτική σε πραγματική Τέχνη!

Γ.Ο