Αγνώριστη η Σινεντ Ο Κόνορ!

30.07.2014
Η 47χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε εντελώς αλλαγμένη.

Όταν είδαμε τις φωτογραφίες των εξωφύλλων του άλμπουμ και του σινγκλ έπεσαν στοιχήματα για το ποια μπορεί να είναι η κοπέλα που ποζάρει ώσπου βγήκε το βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του καινούριου τους κομματιού “Take me to church” και καταλάβαμε πως όνnως έχει κάνει μεγάλη αλλαγή.

Η Σίνεντ Ο’Κόνορ (Sinnead O’Connor) αφού πέρασε μια πολύ άσχημη περίοδο με προβλήματα ψυχικής διαταραχής, παντρεύτηκε κάποιον που γνώρισε στο ίντερνετ για να χωρίσουν μετά από 17 μέρες, έχασε πολλά κιλά, άλλαξε την εμφάνιση της κι έκανε τη μεγάλη επιστροφή. Στις 12 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ "Ι’m not bossy, I’m the boss” και όπως λέει άλλαξε τον αρχικό τίτλο γιατί επηρεάστηκε από την καμπάνια Ban Bossy της Σέρυλ Σαντμπεργκ (Sheryl Sandberg) με σκοπό την ενθάρρυνση των γυναικών να έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση.

«Αρχικά ο δίσκος είχε τον τίτλο “The Vishnu Room” αλλά όταν λίγους μήνες μετά είδα τη φράση «I’m not bossy, I’m the boss” από την καμπάνια Ban Bossy, αποφάσισα να αλλάξω τίτλο γιατί είναι δύσκολο να είναι αφεντικό η γυναίκα και πιστεύω πως η συγκεκριμένη καμπάνια είναι πάρα πολύ σημαντική.” ανέφερε η 47χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε το backstage βίντεο παρακάτω: