Ο Μπίμπερ τις έφαγε από τον Ορλάντο Μπλουμ

30.07.2014
Ο 20χρονος ποπ σταρ προκάλσε γι άλλη μια φορά καυγά. Αυτή τη φορά με χολιγουντιανό αέρα.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έχει δώσει πολλά δικαιώματα γενικά με την συμπεριφορά του και τις γκάφες που δεν σταματούν ποτέ οπότε δεν είναι και ο πιο συμπαθής τύπος.

Η τελευταία του επίσκεψη σ’ ένα πολύ ακριβό εστιατόριο της Νέας Υόρκης ήταν επεισοδιακή αφού ο 20χρονος τραγουδιστής έκανε τόσο έξαλλο τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) ο οποίος βρισκόταν επίσης εκεί κι έφτασε σε σημείο να σηκωθεί και να του ρίξει μπουνιά.

Ο λόγος του τσακωμού τους είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής και το TMZ έχει ανεβάσει το παρακάτω βίντεο ενός πελάτη, τη στιγμή που ο Μπίμπερ και ο 35χρονος ηθοποιός έχουν σηκωθεί όρθιοι και προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Όμως ο ποπ σταρ συνέχισε να προκαλεί τον Μπλουμ ανεβάζοντας λίγες ώρες μετά στο Instagram μία φωτογραφία της πρώην γυναίκας του και μοντέλο της Victoria Secret, Μιράντα Κερ (Mirranda Kerr) με την οποία είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είχε γίνει κάτι μεταξύ τους σ' ένα σόου της εταιρίας εσωρούχων. Ευτυχώς μετά από λίγο την έσβησε γιατί μάλλον κάποιος πιο λογικός τον συμβούλεψε πως οι συνέπειες δε θα ήταν και πολύ καλές.