Στη δημοσιότητα ο διάλογος του συντρόφου του George Michael με την «άμεση βοήθεια»

11.02.2017
Στο φως της δημοσιότητας έφερε η βρετανική Mirror το διάλογο του συντρόφου του George Michael, Fadi Fawaz, όταν τηλεφώνησε στην υπηρεσία άμεσης βοήθειας, αφού εις μάτην προσπάθησε να τον ξυπνήσει ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Ήταν ο Fadi που τον βρήκε νεκρό, αλλά αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο τηλεφώνημα δείχνει την απόγνωσή του αφότου προσπάθησε να τον ξυπνήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, στο τηλεφώνμα αποκαλύπτει ότι για μία ώρα προσπαθούσε να ξυπνήσει τον Τζορτζ Μάικλ. Η γυναίκα που βρίσκεται στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου τον ρωτά εάν έχει τις αισθήσεις του και αναπνέει: Όχι, είναι ο Τζορτζ Μάικλ, νομίζω ότι είναι νεκρός. Είναι στο κρεβάτι»

-«Νομίζετε ότι είναι νεκρός;», ρωτά η υπάλληλος.

«Ναι», απαντά ο Fadi και σπεύδει να δώσει τη διεύθυνση του σπιτιού του τραγουδιστή στο Όξφορντσιρ. Στη συνέχεια της αναφέρει ότι είναι 53 ετών, ενώ όταν τον ρωτά πού βρίσκεται και αν μπορεί να τον ξαπλώσει εκείνος απαντά: «Είναι στο κρεβάτι νεκρός».

Εκείνη ρωτά αν είναι κρύος και ο Fadi απαντά: «Είναι παγωμένος και μπλε. Είναι δύσκαμπτος. Προσπαθούσα να τον ξυπνήσω αλλά ήταν αδύνατον. Έφυγε. Είναι μπλε. Είναι παγωμένος».

Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ένας αναμενόμενος θάνατος, ο 40χρονος είπε: «Όχι, όχι όχι. Τον περίμενα να ξυπνήσει για ώρες και δεν ξυπνούσε. Πήγα να τον ξυπνήσω εγώ και είχε "φύγει"»

Τότε του είπε να μην μετακινήσει το σώμα μέχρι να επιβεβαιωθεί ο θάνατός του. Όταν εκείνη τον ρώτησε το όνομα του νεκρού, ο Fadi απάντησε: Είναι ο Τζορτζ Μάικλ, γνωρίζετε, ο τραγουδιστής».

Η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε, όπως λέει η εφημερίδα, η κηδεία του τραγουδιστή των Wham εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

O Fadi βρίσκεται υπό αμφισβήτηση για τη σχέση του με τον τραγουδιστή μετά τον ισχυρισμό του ότι είχε περάσει τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων στο αυτοκίνητο, όπου κοιμήθηκε.