Έχει πάθει παράκρουση; Δεν άρεσε σε όλους η εμφάνιση της Beyonce στα Grammy [photos+vds]

13.02.2017
Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με ημίγυμνες πόζες της μέσω των social media, ανέβηκε στη σκηνή των Grammy 2017 και έδειξε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, φορώντας χρυσό στέμμα και κρατώντας με νόημα τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Την εμφάνιση της ποπ σταρ προλόγισε η ίδια της η μητέρα, Τίνα Νόουλς. Η Μπιγιονσέ τραγούδησε τα «Love Drought» και «Sandcastles» από το άλμπουμ Lemonade και καταχειροκροτήθηκε.

Δεν ήταν λίγοι όμως οι χρήστες στα social media που αναρωτήθηκαν αν η Βασίλισσα έχει πάρει πολύ ψηλά τον... αμανέ. Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες σχολίασαν το γεγονός ότι η εμφάνιση της Μπιγιονσέ δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο κόνσεπτ παρά να μας επιβληθεί ως εξωπραγματική ολόχρυση... θεότητα. Πολλοί μάλιστα σχολίασαν ότι σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, το ολόχρυσο στέμμα και τα κοσμήματα της ποπ σταρ είναι τουλάχιστον... σκάνδαλο.

Δείτε την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά και τον λόγο της όταν παρέλαβε το βραβείο για το «Best Urban Contemporary» άλμπουμ της χρονιάς. Συνολικά ήταν υποψήφια για 9 βραβεία και πήρε μόνο 2.