Eurovision: Ποια είναι η όμορφη στιχουργός των τραγουδιών της Demy

15.02.2017
Ετοιμα είναι τα τρία τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision και όλα έχουν κοινό παρονομαστή την αγάπη, ενώ δύο εκ των τριών έχουν και κοινή στιχουργό!

Tο πρώτο τραγούδι θα είναι ένα ποπ ροκ κομμάτι, πολύ ραδιοφωνικό, τους στίχους του οποίου έχει εμπνευστεί η αδελφή της Demy, η Ρώμη Παπαδέα. Το δεύτερο θα είναι μια μπαλάντα αμερικανικού τύπου, με τον John Ballard να έχει εμπνευστεί τους στίχους. To τρίτο κομμάτι είναι μία σύμπραξη των δύο στιχουργών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες όσων το έχουν ήδη ακούσει, το συγκεκριμένο έχει κάτι το ιδιαίτερο, αφού ξεκινάει ως μπαλάντα και στο τέλος έχει τρομερή χορευτική κορύφωση.

Η αδερφή της Demy, όπως είχε αποκαλύψει η «Εspresso», είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, αλλά με ταλέντο -εκτός από την αγόρευση- και στη συγγραφή στίχων. Συγκεκριμένα, η Ρώμη έχει υπογράψει στιχουργικά τα κομμάτια «Μόνο μπροστά» και «Η ζωή, το πιο όμορφο τραγούδι», και τα δύο επιτυχίες της νεαρής ποπ σταρ.

Να σημειωθεί ότι στις 6 Μαρτίου θα μεταδοθούν σε μια ειδική εκπομπή από την ΕΡΤ και τρία κλιπ των τραγουδιών χωρίς τη ζωντανή παρουσία της ερμηνεύτριας. Πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού αποφασίστηκε ότι δεν θα ακούσουμε τα διαγωνιζόμενα τραγούδια πιο πριν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά θα προβληθούν απευθείας στον τελικό και θα επιλέξουμε μέσω sms και τηλεφωνικών κλήσεων ποιο θέλουμε να εκροσωπήσει τη χώρα μας στο Κίεβο στις 13 Μαΐου.

Γιατι εγω ΑΥΤΟ το κοριτσι λατρευω! 💕

A post shared by Official Fan Club ❤ (@romy.papadea.fanclub) on

@romypapadea Υπεροχη!!❤❤

A post shared by Official Fan Club ❤ (@romy.papadea.fanclub) on

#romy #demy #papadea #beautiful #sisters #iloveyousoomuch #youaremyeverything ❤❤

A post shared by Official Fan Club ❤ (@romy.papadea.fanclub) on