Bar-Restaurant με θέα

20.03.2001
Το "Bar Fly" - που λειτουργεί εδώ και περίπου έξι μήνες - είναι ένας ευχάριστος και καλόγουστος χώρος που έγινε αμέσως μόδα και αγαπημένο στέκι. Λειτουργεί σαν μπαρ και εστιατόριο και μοιράζει έξυπνα τον ενιαίο χώρο του στις δύο ειδικότητες του. Βρίσκεται στην πιο trendy περιοχή του Γκαζιού στον πρώτο όροφο και η θέα του στην Ακρόπολη και στο Αστεροσκοπείο είναι μαγική.
Το "Bar Fly" - που λειτουργεί εδώ και περίπου έξι μήνες - είναι ένας ευχάριστος και καλόγουστος χώρος που έγινε αμέσως μόδα και αγαπημένο στέκι. Λειτουργεί σαν μπαρ και εστιατόριο και μοιράζει έξυπνα τον ενιαίο χώρο του στις δύο ειδικότητες του. Βρίσκεται στην πιο trendy περιοχή του Γκαζιού στον πρώτο όροφο και η θέα του στην Ακρόπολη και στο Αστεροσκοπείο είναι μαγική. Τα τραπέζια του εστιατορίου είναι άνετα και μπροστά από τις τεράστιες τζαμαρίες χαρίζουν μια αίσθηση ελευθερίας αφού το βλέμμα σας ταξιδεύει στο τοπίο που όταν λούζεται και από το φως της πανσελήνου είναι εκπληκτικό.
Τη σκηνογραφία συνθέτουν το ξύλο στο χρώμα της σκούρας σοκολάτας, καθώς και οι κόκκινοι δερμάτινοι καναπέδες που δημιουργούν ευχάριστες και cozy γωνιές. Στο κέντρο κυριαρχεί το μεγάλο επιβλητικό μπαρ που συγκεντρώνει τους θαμώνες που θέλουν να πιούν το ποτό τους, ακούγοντας πολύ καλές μουσικές επιλογές από τον d.j.
Το μενού είναι ευφάνταστο με δημιουργικές προτάσεις. Από τις σαλάτες επέλεξα αυτή από αντιβ με σταφύλι κόκκινο, τυρί gorgonzola και καρύδια. Ένα πιάτο γευστικό, αλλά και με ωραία παρουσία αφού τα αντιβ ήταν στημένα συνθέτοντας ένα πύργο. Από τα ορεκτικά μπορείτε να δοκιμάσετε στήθος ορτυκιού σε ατομικό ταρτάκι με μανιτάρια , λαχανικά και σος κρασιού. Από τα πιάτα της σχάρας δοκιμάστε το ελάφι φιλέτο και επιλέξτε την σάλτσα που θα το συνοδεύσει, όπως μουστάρδα με λευκό κρασί ή κόκκινο κρασί με άρωμα μανιταριών porcini ή finocio ,ντομάτα και σαφράν. Ένα πιάτο χορταστικό και σε γενναία μερίδα αφού συνοδεύεται και με πατάτες φούρνου με bacon και gorgonzola. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και σε αγριογούρουνο φιλέτο αλλά και φιλέτο στρουθοκαμήλου.
Καλή επιλογή είναι και το τραγανό χοιρινό με Ασιατικά μπαχαρικά, σος σουσάμι , σόγια και τηγανητά noodles .Είναι νοστιμότατο και αξιόλογο στην εκτέλεση του αν και ελαφρώς γλυκό. Μια και ο λόγος για την γλύκα, το κέικ σοκολάτας με σος βατόμουρο ήταν εξαιρετικό.
Η λίστα των κρασιών περιλαμβάνει αρκετές ελληνικές και ευρωπαϊκές,αλλά και χιλιανές , καλιφορνέζικες και αυστραλέζικες ετικέτες. Ετσι θα βρείτε σίγουρα το κρασί που θα συνοδεύσει ευχάριστα το φαγητό σας. Το σέρβις γίνεται από νέα παιδιά που ξεχωρίζουν για την ευγένεια τους. Θα πληρώσετε για ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και επιδόρπιο από 8.000 έως 10.000 δραχμές το άτομο, χωρίς το κρασί.
Bar Fly
Βουτάδων 34, Γκάζι · 3460347
Καθημερινά 9.00 μ.μ.- 1.30 π.μ.


Νίκη Μηταρέα