Προκλητικό παιγνίδι ρόλων τη Δωδεκάτη Νύχτα!

26.01.2009
Έχετε φανταστεί μια υπέροχη σύγχρονη κωμωδία του Σαίξπηρ, εμπλουτισμένη με είκοσι υπέροχα ροκ τραγούδια, πολύ χορό και μια εντελώς musical ατμόσφαιρα σε ένα όμορφο pocket theater....
Έχετε φανταστεί μια υπέροχη σύγχρονη κωμωδία του Σαίξπηρ, εμπλουτισμένη με είκοσι υπέροχα ροκ τραγούδια, πολύ χορό και μια εντελώς musical ατμόσφαιρα σε ένα όμορφο pocket theater....

Μια από τις αγαπημένες θεατρικές ομάδες, οι Θεατρίνων Θεατές, επιστρέφει και μας καλεί αυτή τη φορά να παρακολουθήσουμε μια «Δωδέκατη Νύχτα και μισή» του Σαίξπηρ.
Η αριστουργηματική κωμωδία του, που θεωρείται από πολλούς η καλύτερη του, παίρνει μοντέρνα, εντυπωσιακή μορφή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού.

Ενα προκλητικό παιχνίδι ρόλων, καθημερινότητας και ονείρου. Πόσο συχνά ερωτευόμαστε, και ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας και να μας δώσει μια ευκαιρία για νέα αρχή. Ποιους τρόπους εφευρίσκουμε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ για να ζήσουμε περισσότερο και με τον αρεστό σε μας τρόπο τον έρωτα. Γοητευτικό θέμα σπινθηροβόλοι διάλογοι και υπαρξιακές αναζητήσεις.

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη «Διπλή Απιστία» τους, η ομάδα « Θεατρίνων θεατές» επανέρχονται με την «Δωδέκατη νύκτα και μισή».

Μετάφραση :Μαίρη Μιχαλάτου
Σκηνοθεσία : Γιώργος Λιβανός, που υπογράφει και τη διασκευή μαζί με το Γιάννη Τσιώμου
Στίχους Μαριάννας Τόλη
Σκηνικά και κοστούμια της Δέσποινας Βολίδη
Μουσική & σύνθεση Playground Collectiv
Χορογραφία : Σίμωνα Πάτροκλου
Φωτισμούς : Σοκόλ Τομτσίνι
Δραματουργία: Αθανασία Καλογιάννη
Μουσική διδασκαλία : Ρένα Σφηνιά
Μαριονέτες : Βέρα Χατζηιακώβου
και με πρωταγωνιστές τους Καίτη Ιμπροχώρη, Γιώργο Λιβανό Ιφιγένεια Στάικου, Γιώργο Μάζη, Γιάννη Τσιώμου,Μαρία Σύρου. Γιώργο Γεωργιάδη και δύο μαριονέττες!!!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ (βραδυνές)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21:15
ΚΥΡΙΑΚΗ (απόγευμα)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18.15

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ : 17,00 ευρώ
12,00 ευρώ φοιτητικό / νεανικό