Ανοιξη - Καλοκαίρι 2001

07.05.2001
Την δεύτερη ατομική έκθεση του Χάρη Λάμπερτ με τίτλο "Ανοιξη - Καλοκαίρι 2001" φιλοξενεί η γκαλερί Καλφαγιάν στην Θεσσαλονίκη. Ο Λάμπερτ είναι ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της ποπ αρτ στην Ελλάδα. Εικόνες χαρά και ελπίδας, έντονα εκτυφλωτικά χρώματα κυριαρχούν στους πίνακές του, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο άνθρωπος. Η καινούρια του δουλειά, είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι, τις διακοπές και την ξενοιασιά των ανθρώπων τους καλοκαιρινούς μήνες.
Την δεύτερη ατομική έκθεση του Χάρη Λάμπερτ με τίτλο "Ανοιξη - Καλοκαίρι 2001" φιλοξενεί η γκαλερί Καλφαγιάν στην Θεσσαλονίκη.
Ο Λάμπερτ είναι ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της ποπ αρτ στην Ελλάδα. Εικόνες χαρά και ελπίδας, έντονα εκτυφλωτικά χρώματα κυριαρχούν στους πίνακές του, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο άνθρωπος. Η καινούρια του δουλειά, είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι, τις διακοπές και την ξενοιασιά των ανθρώπων τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ο Χ. Λάμπερτ γεννήθηκε το 1955 από Ελληνες γονείς στη Ν. Ζηλανδία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη σχολή Καλών Τεχνών του Παρισιού και από το 1979 μέχρι σήμερα έχει εκθέσει έργα του σε σημαντικές γκαλερί στο Παρίσι, στην Αθήνα, στη Μαδρίτη, στο Τόκιο και στη Ρώμη. Σήμερα ζει στην Αθήνα και στο Τόκιο.
Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαΐου 2001.