Το Feng Shui από την ανάποδη

02.07.2001
Μπορεί να ξέρετε το Feng Shui από την καλή. Δεν το ξέρετε κι από την ανάποδη! Είναι ποτέ δυνατόν να κινδυνεύετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα μόνο και μόνο από μια άγνοια; Το Feng Shui από την ανάποδη είναι ένα βιβλίο απαραίτητο. Όχι μόνο για να μάθετε πώς να τοποθετείτε τα έπιπλά σας, να αξιοποιείτε το ζωτικό σας χώρο, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά, προπαντός, για να εξοικονομήσετε χρήματα! Χρόνια και χρόνια ο συγγραφέας Rohan Candappa σπούδαζε τις αρχές του Feng Shui από την ανάποδη δίπλα στο δάσκαλο Eu Plon Ka. Εδώ σας μεταγγίζει τη σοφία του.
Αιχμηρά φυτά
Τα φυτά με αιχμηρά φύλλα είναι επικίνδυνα για την ψυχική υγεία και τη σωματική ακεραιότητα. Προσελκύουν φίδια και φίλους. Εξάλλου, και ο φίλος και το φίδι αρχίζουν από "φι". Αποφύγετε και τα αιχμηρά φυτά και τους αιχμηρούς φίλους.

Τραπέζια και καρέκλες
Μην τοποθετείτε ποτέ τραπέζια και καρέκλες στο ίδιο δωμάτιο. Αν συγχρωτιστούν για πολύ καιρό, θ' αρχίσουν να εξυφαίνουν συνωμοσίες εναντίον σας και εναντίον των κατοικίδιων ζώων σας.

Μπορεί να ξέρετε το Feng Shui από την καλή. Δεν το ξέρετε κι από την ανάποδη! Είναι ποτέ δυνατόν να κινδυνεύετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα μόνο και μόνο από μια άγνοια;
Το Feng Shui από την ανάποδη είναι ένα βιβλίο απαραίτητο. Όχι μόνο για να μάθετε πώς να τοποθετείτε τα έπιπλά σας, να αξιοποιείτε το ζωτικό σας χώρο, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά, προπαντός, για να εξοικονομήσετε χρήματα!
Χρόνια και χρόνια ο συγγραφέας Rohan Candappa σπούδαζε τις αρχές του Feng Shui από την ανάποδη δίπλα στο δάσκαλο Eu Plon Ka. Εδώ σας μεταγγίζει τη σοφία του.
Θα σας διδάξει, για παράδειγμα, ότι η ενέργειά σας θα ανέβει σε ασυγκρίτως πιο υψηλά αν τοποθετήσετε την πόρτα του σπιτιού σας στην πρόσοψη αντί για τη στέγη. Ότι ποτέ δεν θα πρέπει τα παράθυρά σας να είναι μεγαλύτερα από τις κάσες τους. Κι ότι μπορείτε με μεγάλη ευκολία να προσελκύσετε όλη τη γειτονιά σπίτι σας, αρκεί να βάλετε το στερεοφωνικό ή την τηλεόρασή σας στη διαπασών!

Εκδόσεις Περίπλους
Τίτλος: Το Feng Shui από την ανάποδη
Συγγραφέας: Rohan Candappa
Μετάφραση: Κώστας Μώρας
Σελίδες: 166
Τιμή: 2.000
ISBN: 960-8151-27-9