Rihanna: Live από το Wembley!

18.12.2007
Good Girl Gone (..very) Bad! Η 19χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados μας άφησε άφωνους με ένα εκπληκτικό live στο Wembley Arena την Κυριακή και με τον κόσμο να την αποθεώνει ασταμάτητα!

Good Girl Gone (...very) Bad! Η 19χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados μας άφησε άφωνους με ένα εκπληκτικό live στο Wembley Arena την Κυριακή και με τον κόσμο να την αποθεώνει ασταμάτητα!

Πάντα σέξυ, (αλλά με την γλυκιά παιδικότητά της να την προδίδει κάθε φορά που την παρέσυρε η συγκίνηση), με συγκλονιστικες φωνητικές ικανότητες και αδιάκοπα χορευτικά, έκανε την αρένα να σείεται.

Η συναυλία ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και με ένα κοινό που δε διστάζει να δείξει τη δυσαρέσκειά του σ αυτό, αφού αποδοκίμαζε έντονα κάθε φορά που από τα μεγάφωνα οι διοργανωτές ζητούσαν συγνώμη για την καθυστέρηση εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.

Η μούσα του Jay Z όμως αποζημίωσε τον κόσμο τόσο με την ερμηνεία της και τη φωνή της, όσο και με την αγάπη που ασταμάτητα εκδήλωνε για το βρετανικό της κοινο. Αμέτρητες φορές είπε πόσο ιδιαίτερα νιώθει στο Λονδίνο, πόσο πολύ διαφορετικό κοινό αντιμετωπιζει, πόση αγάπη παίρνει και γιατί θεωρεί αυτή, την πιο σημαντική πόλη/συναυλία της περιοδείας της.

Ιδιαίτερα ευγενική με τους χορευτές και τις back vocalists, και αφού είχε τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το "Is This Love" του Bob Marley, το encore τη βρήκε να εμφανιζεται ξαπλωμένη σε ένα αιωρούμενο καναπέ, για μία ακόμη μπαλάντα.

Αμέσως μετά κατέβηκε στο stage για να κλείσει με το Umbrella, ένα κομμάτι που έμεινε στα βρετανικά chart πάνω από δέκα βδομάδες καταρριπτοντας κάθε ρεκόρ.

Επόμενο που περιμένουμε από τη Rihanna είναι να μετρήσουμε πόσα από τα 6 Grammy Awards στα οποία είναι υποψήφια, θα κερδίσει! (Record of the Year, Song of the Year, and Best Rap/Sung Collaboration (Umbrella), Best R&B Song, Best R&B Performance by a Duo or Group with Vocals (Hate That I Love You) και Best Dance Recording (για το Don't Stop the Music). 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να την απολαύσετε από τη σκηνή του Wembley.

Please Dont Stop The Music!!!

 

Eβελίνα Σαρρή