Βραδιά Μπάλτσα στο Μέγαρο

14.01.2008
Η Αγνή Μπάλτσα θα τραγουδήσει στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών» για τους σκοπούς της «Καλλιπάτειρας».
Η Αγνή Μπάλτσα θα τραγουδήσει τη Δευτέρα στο «Μέγαρο Μουσικής Αθηνών» για τους σκοπούς της «Καλλιπάτειρας».

Η διάσημη καλλιτέχνης συμμετέχει αφιλοκερδώς υπέρ της κατασκευής και τον εξοπλισμό του κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας νέων Αθλητών «Καλλιπάτειρα» μέσα στον ευρύτερο χώρο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία», στην ανέγερση του οποίου θα διατεθούν τα έσοδα της συναυλίας. Τη συνοδεύει η «Κρατική Ορχήστρα Αθηνών», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου.

«Η φωνή της δεν θα ταξιδέψει μόνο τις ψυχές μας, αλλά θα στείλει και το μήνυμά μας σε κάθε συνείδηση που οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε η πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου, Κατερίνα Π. Παναγοπούλου.

«Συγχαίρω αυτήν τη μακρόχρονη προσπάθεια του σωματείου. Να έχετε δύναμη, υγεία, λάμψη. Αν μπορώ να προσφέρω κάτι και στο μέλλον, θα ήταν μεγάλη μου τιμή», είπε με τη σειρά της η διάσημη μέτζο-σοπράνο. Και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια που αξίζει να γίνει για να τονιστεί το έργο του σωματείου. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει «δείγματα από όλη μου την πορεία», από Βέρντι, Μασνέ και Μπερλιόζ έως Ροσίνι, Σαιντ Σανς και Πουτσίνι.

Η ίδια υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, όπως πάντα, με όλο τον σεβασμό που τρέφει για το κοινό. Αυτόν τον σεβασμό που έχει κατακτήσει και από μεριάς του κοινού. «Η Μελίνα έλεγε ότι θα ήθελε να την αγαπούν. Εγώ έχω τον σεβασμό του κοινού. Αν έχω και την αγάπη του είναι μεγάλο δώρο. Ωστόσο δεν μπορώ να απαιτήσω από τον κόσμο να με αγαπάει».

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την «Καλλιπάτειρα» και του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, προωθώντας την υλοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη το 2006 μεταξύ των δύο που είχε στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων και των Μεταναστών που ζουν στη χώρα μας.