Οι Xana Zoo στο Santa Claus Kingdom

05.12.2014
Το Santa Claus Kingdom το μεγαλύτερο, θεματικό χριστουγεννιάτικο Πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΪ - ΒΑΣΙΛΗ!

Φιλοξενεί πάνω από 40 παιχνίδια, τα 15 είναι καινούργια, και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη! Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting ...

Οι εκδηλώσεις στο Santa Claus Kingdom το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου θα κορυφωθούν με τη συναυλία των Xana Zoo στις 7 το απόγευμα! Ένα μοναδικό, πρωτότυπο, θεότρελο Μουσικοχορευτικό show. Η παρέα των Xana Zoo παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας, θα βρεθούν κοντά σας. Μαζί τους βέβαια η Καμήλα, ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης-Ντρούλης χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που λατρεύτηκε απ' όλα τα Ελληνόπουλα μέσα από το project Mazoo and the Zoo.

Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντας στις χορογραφίες και στo τραγούδι! Eπίσης oι χαρούμενες μασκότ Doh-Doh του Play-Doh και ο αγαπημένος Optimus Prime ο Super ήρωας των Transformers θα βρεθούν στο Santa Claus Kingdom.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Hasbro Hellas στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και διοργανώνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου εκδήλωση στο Πάρκο Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας. Όλοι οι υπάλληλοι της Hasbro σε συνεργασία με το MEC Παιανίας θα προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση στα παιδιά και παράλληλα θα τους μοιράσουν παιχνίδια.

Info:
M.E.C. Παιανίας

Xana Zoo: Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, 19:00

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας
σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά
με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom

Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης,
γύρω από τις εγκαταστάσεις του

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για την επίσκεψη σας στο Santa Claus Kingdom μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας προτεραιότητα κατά την είσοδο σας στο Πάρκο αλλά και χαμηλότερη τιμή!

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι

6 ευρώ για γονείς / 10 ευρώ για παιδιά

Η προπώληση θα ξεκινήσει άμεσα στα παρακάτω σημεία
www.viva.gr , 11876, σε όλα τα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots & Relaod

Αγορά εισιτηρίων στο Santa Claus Kingdom

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
8 ευρώ για γονείς, 12 ευρώ για παιδιά, ειδική πολιτική για ανέργους

ΩΡΑΡΙΟ
Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί έως 2 Ιανουαρίου 2015
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

www.santaclauskingdom.com
https://www.facebook.com/SantaClausKingdom