Μόνο Το Σεξ Δε Φτάνει

24.06.2011
Όταν η 14χρονη Έμα απέρριπτε τον Άνταμ, κανείς από τους δύο δεν είχε ιδέα τι είναι το σεξ. Χρόνια αργότερα όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην όταν οι δυο τους βρεθούν μαζί στο κρεβάτι, απολαμβάνοντάς το δεόντως.

Πρωτότυπος τίτλος: No Strings Attached

Σκηνοθεσία: Ιβάν Ράιτμαν

Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Πόρτμαν, Άστον Κούτσερ, Κέβιν Κλάιν

Πλοκή:

Όταν η 14χρονη Έμα απέρριπτε τον Άνταμ, κανείς από τους δύο δεν είχε ιδέα τι είναι το σεξ. Χρόνια αργότερα όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην όταν οι δυο τους βρεθούν μαζί στο κρεβάτι, απολαμβάνοντάς το δεόντως. Δεδομένου μάλιστα πως η Έμα (Νάταλι Πόρτμαν) είναι αλλεργική στις δεσμεύσεις και ο Άνταμ (Άστον Κούτσερ) τις έχει προ πολλού απαρνηθεί από την καθημερινότητά του, συμφωνούν από κοινού να μη βάλουν καθόλου συναίσθημα και απλά να απολαύσουν τις σαρκικές ηδονές. Πολύ σύντομα όμως το αγόρι ερωτεύεται το κορίτσι κι έτσι τα πράγματα περιπλέκονται.

Γνώμη:

Ο Άστον Κούτσερ με την Νάταλι Πόρτμαν έχουν ένα είδος χημείας που αποκτά ενδιαφέρον στην μεγάλη οθόνη αλλά η ιστορία στον πυρήνα της αποδεικνύεται υπερ-συντηρητική, καθώς στο Χόλιγουντ «Μόνο το Σεξ Δε Φτάνει». Κι αν η ιδέα του αταίριαστου ζευγαριού στο οποίο το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη αποφεύγει την δέσμευση μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό υλικό για κομεντί (βλέπε «500 Μέρες Με Τη Σάμερ»), δεν συμβαίνει το ίδιο όταν το αρχικό κόνσεπτ αρχίζει να μπάζει νερά. Θέλοντας να είναι φευγάτο για να προσελκύσει τους singles αλλά και αγαπησιάρικο γιατί και τα ζευγάρια έχουν ψυχή, το φιλμ αρνείται να υιοθετήσει μία ταυτότητα και καταλήγει μπασταρδεμένο στα μισά της διαδρομής. Το σίγουρο είναι ότι αν θέλετε να περάσετε την βραδιά στον καναπέ, αγκαλιά με μια πίτσα, δεν θα σας απογοητεύσει.

Φαίδρα Βόκαλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ