«Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» - Ο Κέβιν σε νέες περιπέτειες [vds]

28.12.2015
Ο δαιμόνιος Κέβιν επιστρέφει δριμύτερος, αλλά αυτή τη φορά είναι πιο «υποψιασμένος» αφού καλείται να αντιμετωπίσει τους γνώριμους κλέφτες αν και τώρα τα κόλπα κι οι παγίδες του «πονάνε» πολύ περισσότερο σε σχέση με την πρώτη ταινία.

«Η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη! Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω - κάτω. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει…»

Αν και η ταινία έκανε καλύτερο άνοιγμα σε σχέση με το πρώτο «Μόνος στο σπίτι», τελικά, οι εισπράξεις του ήταν ελαφρώς χαμηλότερες, ενώ οι κριτικές ήταν ανάμικτες σε αντίθεση με του πρώτου μέρους που ήταν θετικές.
Όπως και να έχει, η προβολή του στην ελληνική τηλεόραση κάθε χρόνο είναι πλέον «θεσμός».

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 21.00
Διάρκεια: 111 λεπτά
Ηθοποιοί: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζόε Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ