«Τιτανικός» - Μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες όλων των εποχών [vds]

18.01.2016
Το 1997, ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ του Τζέιμς Κάμερον έβαλε πλώρη για τις κινηματογραφικές αίθουσες, και γεννήθηκε μια από τις πιο συναρπαστικές και διαχρονικές ιστορίες αγάπης. Η επιτυχία της ταινίας υπήρξε τόσο μεγάλη όσο το όνομα του υπερωκεάνιου, τόσο οικονομικά με 1.8 δις έσοδα παγκοσμίως, όσο και καλλιτεχνικά, αφού απέσπασε 11 Όσκαρ.

84 χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο, η εκατοντάχρονη Ρόουζ διηγείται τη συγκλονιστική ιστορία που ξεκίνησε στις 10 Απριλίου 1912, όταν επιβιβάστηκε στον Τιτανικό μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πρώτης θέσης, την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της. Καθώς εκείνη επιβιβάζεται, ο Τζακ, ένας νεαρός τυχοδιώκτης, κερδίζει στα χαρτιά ένα εισιτήριο τρίτης θέσης. Οι ζωές τους διασταυρώνονται πάνω στο πλοίο κι ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται.

Πριν από 19 χρόνια ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ μετέφερε το κοινό του στο παρελθόν - στο μεγαλειώδες κύτος του μυθικού υπερωκεάνιου και στην καρδιά ενός απαγορευμένου έρωτα, καθώς και σε ιστορίες που συνδέθηκαν με την σύγκρουση του τεράστιου πλοίου με την ανθρώπινη αλαζονεία, τη φύση και τη μοίρα.

Κανάλι: Novacinema 4
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 21:00
Διάρκεια: 186 λεπτά
Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέιτ Ουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν, Κάθι Μπέιτς, Φράνσις Φίσερ, Μπιλ Πάξτον