Ένα «Ραντεβού για παντρεμένους» που δε θα ξεχάσουν ποτέ [vds]

29.03.2016
Ο σκηνοθέτης Σον Λέβι ("Night at the Museum 1 & 2") συνεργάζεται με ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών, σε μια κωμωδία από τους σεναριογράφους των ταινιών "The Devil Wears Prada" και "Mr. & Mrs. Smith".

«Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει ορίσει μια συγκεκριμένη βραδιά κάθε εβδομάδας ως τη “βραδιά ραντεβού”. Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας βραδιάς, όπου όλα δείχνουν συνηθισμένα αλλά, καθώς κυλά η βραδιά, απρόσμενα περιστατικά και ξεκαρδιστικές ανατροπές αρχίζουν να συμβαίνουν».
Η παραδοσιακή "βραδιά ραντεβού" είναι κάτι πολύ οικείο στα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια- ακόμη και στους σκηνοθέτες των blockbuster ταινιών.

"Βρισκόμουν στη διαδικασία των γυρισμάτων του "Μια Νύχτα στο Μουσείο 2" και, ως ένα είδος τελετουργικού, μια φορά την εβδομάδα η γυναίκα μου κι εγώ βγαίναμε για φαγητό", θυμάται ο σκηνοθέτης Σον Λέβι. Σε ένα τέτοιο δείπνο, το ζευγάρι των Λέβι καθόταν στο συνηθισμένο του τραπέζι, έχοντας παραγγείλει το ίδιο φαγητό, μιλώντας για τα παιδιά τους, για το τι επρόκειτο να κάνουν το Σαββατοκύριακο, τι δώρα θα αγόραζαν για κάποιο πάρτι γενεθλίων κλπ. "Εν μέσω όλων αυτών, γυρίζω και λέω στη γυναίκα μου

"Δεν θα ήταν ωραίο να έκανα μια ταινία για μια βραδιά ραντεβού, όπου κάτι γίνεται διαφορετικά από το συνηθισμένο; Και από κει και πέρα, θα ξεδιπλωθούν τα πάντα, σε σημείο απειλής της ζωής και του γάμου του ζευγαριού των ηρώων, με πολλά τρελά πράγματα να βρίσκονται σε εξέλιξη"".

Ο Λέβι είπε για την ταινία ότι "είναι στο πνεύμα των κωμικών περιπετειών που θυμάμαι, όπως "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" ή οι "48 Ώρες". Βέβαια η ταινία μας είναι κυρίως και πάνω απ' όλα κωμωδία. Έχει και μια μεγάλη δόση δράσης, αλλά και συναίσθημα, γιατί αφορά στα πράγματα με τα οποία ασχολούνται οι άνθρωποι στις σχέσεις τους. Κατά κάποιον τρόπο, το "Date Night" βρίσκεται στην αντίπερα όχθη των ταινιών που ήδη έχω κάνει, που εστίαζαν στη σχέση παιδιών με γονείς. Εδώ εστιάζω στη σχέση των ζευγαριών- στο τι συμβαίνει αφού τα παιδιά τους πέσουν για ύπνο".

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Τρίτη
Ώρα προβολής: 22:00
Διάρκεια: 83 λεπτά
Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Τίνα Φέι, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζέιμς Φράνκο, Ρέι Λιότα, Μαρκ Ράφαλο, Ταράτζι Χένσον, Μίλα Κούνις, Λέιτον Μίστερ