NIP/TUCK: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

14.08.2009
Προκλητική σειρά που περιστρέφεται γύρω από τις ζωές δύο πλαστικών χειρούργων στο Μαϊάμι, οι οποίοι εκτός από συνεργάτες είναι και κολεγιακοί φίλοι. Μαζί, μας συστήνουν από πρώτο χέρι τον κόσμο της επιφανειακής, πλαστικής ομορφιάς

2006 / 6 DVD ΠΕΡΙΟΧΗΣ 2, WIDESCREEN (1.78:1), Audio Visual

Προκλητική σειρά που περιστρέφεται γύρω από τις ζωές δύο πλαστικών χειρούργων στο Μαϊάμι, οι οποίοι εκτός από συνεργάτες είναι και κολεγιακοί φίλοι. Μαζί, μας συστήνουν από πρώτο χέρι τον κόσμο της επιφανειακής, πλαστικής ομορφιάς

Το σόου του Ράιαν Μέρφι έχει συζητηθεί όσο λίγα κατά τη διάρκεια ζωής του, ξεσηκώνοντας συζητήσεις γύρω από τη γραφικότητα και την ακραία φύση πολλών υποθέσεων από τους ασθενείς της εβδομάδας, οι οποίοι έρχονται στα γραφεία της ΜακΝαμάρα/Τρόι με την επιθυμία να αλλάξουν κάτι στην εξωτερική τους εμφάνιση. «Πείτε μου τι δε σας αρέσει στον εαυτό σας» είναι τα πρώτα λόγια των δύο γιατρών προς τους επισκέπτες τους, υπογραμμίζοντας τη διάθεση της σειράς να εξερευνήσει το πώς η επιφανειακή τελειότητα κρύβει πίσω της μεγάλες αλήθειες για όλους όσους την επιζητούν.

Γύρω από τους τρεις βασικούς χαρακτήρες που υποδύονται απολαυστικά ο Ντίλαν Γουόλς, ο Τζούλιαν ΜακΜάχον και η Τζόελι Ρίτσαρντσον (αδερφή της πρόσφατα εκλιπούσης, Νατάσα) στήνεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον δράμα, ιδίως στην διάρκεια της πραγματικά καθηλωτικής πρώτης σεζόν. Το ενδιαφέρον διατηρείται ακόμα και στις συχνές περιπτώσεις όπου η σειρά χάνει το μέτρο, γοητευμένη όπως είναι τόσο πολύ με το ακραίο. Ακόμα και τότε θα παραμείνει άκρως διασκεδαστική και εθιστική, όπως στην 3η σεζόν, όπου εισάγεται το στοιχείο ενός σίριαλ κίλερ ο οποίος έχει ως μέθοδό του το να χαράζει τα θύματά του. Σε αυτό βοηθάει και μια ατελείωτη παρέλαση από αξέχαστες γκεστ εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών, από την Μπρουκ Σιλντς και την Ρόζι Ο Ντόνελ σε απολαυστικά trashy χαρακτήρα, μέχρι την Κατρίν Ντενέβ σε μια ιστορία που δεν θα πιστεύετε οτι παρακολουθείτε. Ξεχωρίζει επίσης και ένα ακόμη στοιχείο: τα εκάστοτε μουσικά μοντάζ την ώρα των -φιλμαρισμένων με ανατριχιαστική λεπτομέρεια- επεμβάσεων, που προσθέτουν κάθε φορά έναν ιδιαίτερο τόνο σε κάθε επεισόδιο.

DVD EXTRAS Από την Audiovisual κυκλοφορεί ο τρίτος κύκλος της σειράς όπου πέραν των τυπικών (συνεντεύξεις, κομμένες σκηνές) περιλαμβάνει αφιερώματα στο επάγγελμα των πλαστικών χειρουργών και ελληνικούς υπότιτλους. Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν και οι δύο προηγούμενοι κύκλοι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ