Fast forward

14.03.2007
Οι Συνήθεις Εράστες ...(Les Amants Reguliers, περιοχής 2, Video Seven) του Φιλίπ Γκαρέλ κυκλοφορούν αποκλειστικά από τα Video Seven για να επαναπροσδιορίσουν τα περί νέας νουβελ βαγκ και τα περί ασπρόμαυρης, νωχελικής και άκρως διαλογικής ασπρόμαυρης περιήγησης στην Πόλη Του Φωτός.

...στις υπόλοιπες κυκλοφορίες του μήνα

...Οι ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ...(LES AMANTS REGULIERS, περιοχής 2, Video Seven) του Φιλίπ Γκαρέλ κυκλοφορούν αποκλειστικά από τα Video Seven για να επαναπροσδιορίσουν τα περί νέας νουβελ βαγκ και τα περί ασπρόμαυρης, νωχελικής και άκρως διαλογικής ασπρόμαυρης περιήγησης στην Πόλη Του Φωτός.

...Συνεχίζοντας τις σπάνιες και συλλεκτικές κυκλοφορίες του από τη σειρά «Μasters Of Ηorror», το Video Seven διαθέτει αποκλειστικά δύο ακόμη επεισόδια της σειράς, το PICK ΜΕ UP ?? του Λάρι Κοέν με την Φαϊρούζα Μπαλκ και το «απαγορευμένο» IMPRINT ??? του μάστορα Τακάσι Μίικε, που επιστρέφει στο 1800 για να σοκάρει με την πρωτοτυπία και την αιμοσταγή του διάθεση. Και τα δύο DVD περιέχουν extras διάρκειας μίας ώρας, για να συνεχιστεί η απόλαυση και μετά το τέλος του επεισοδίου.

...Τα μικροσκοπικά trolls του Λικ Μπεσόν στο Ο ΑΡΘΟΥΡ ΚΙ ΟΙ ΜΙΝΙΜΟ/ ? (ARTHUR AND ΤΗΕ MINIMOYS, περιοχής 2, Audio Visual) επιτίθενται στο home entertainment για να κάνουν τους φανατικούς μικρούς τους φίλους να ουρλιάξουν από ευχαρίστηση. Οσοι είναι πάνω από 15 να τους λείπει...

...Η ελληνική και διαρκώς ανερχόμενη Hollywood Entertainment κυκλοφορεί δύο από τις καλύτερες ταινίες του καταλόγου της, το FLΥΒΟΥS?? του Τόνι Μπιλ, με τον Τζέιμς Φράνκο αεροπόρο κατά τη διάρκεια του Α* Παγκοσμίου Πολέμου και το γαλλικό ΕΚΕΙΝΟΙ (ILS) ??? των Ξαβιέ Παλού και Νταβίντ Μορό, ένα ακόμη δείγμα της νέας γενιάς του γαλλικού σινεμά που ειδικεύεται στον τρόμο, προσπαθώντας να καταπατήσει την αμερικανική αυτοκρατορία. Και το καταφέρνει!

...Κατευθείαν από το εφηβικό department της Disney έρχεται το τηλεοπτικό ΜΙΟΥΖΙΚΑ§ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ??(ΗΙGΗ SCHOOL MUSICAL, περιοχής 2, Audio Visual) του Κένι Ορτέγκα, που ενθουσίασε στην Αμερική κυρίως γιατί μεταφέρει αυτούσιο το κλίμα ενός GREASE για τα 00s ως αντίποδα στις χοντροκομμένες νεανικές κωμωδίες που μοιάζουν να έχουν κατακλύσει τον πλανήτη.

...Συνεχίζοντας η Audio Visual την παρουσίαση της πλήρους φιλμογραφίας του Μιχάλη Κακογιάννη, κυκλοφορεί το ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ (1967) ?, το ΕΡΟ/ΚΑ (1960) ??? και το ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ (1992)?, απευθυνόμενη μόνο σε όσους θέλουν να συμπληρώσουν την ταινιοθήκη τους με τρεις μάλλον ατυχείς περιπτώσεις κοινωνικού δράματος (το πρώτο) νεανικής περιπέτειας (το δεύτερο) και νεοελληνικής κωμωδίας (το τρίτο). Μ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ