Coming soon

14.03.2007
...Η Criterion Collection συνεχίζει την επέλαση της στο συλλεκτικό μας ένστικτο λανσάροντας μία νέα σειρά με τίτλο «Εclipse», η οποία μοιάζει εκ των προτέρων ικανή να αποτελέσει τη νέα μανία, με τέσσερις ή πέντε τίτλους το μήνα από κάποιον σκηνοθέτη σε ένα οικονομικό box set

...Η Criterion Collection συνεχίζει την επέλαση της στο συλλεκτικό μας ένστικτο λανσάροντας μία νέα σειρά με τίτλο «Εclipse», η οποία μοιάζει εκ των προτέρων ικανή να αποτελέσει τη νέα μανία, με τέσσερις ή πέντε τίτλους το μήνα από κάποιον σκηνοθέτη σε ένα οικονομικό box set. Η πρώτη κυκλοφορία της είναι οι πέντε πρώτες άγνωστες ταινίες του Ινγκμαρ Μπέργκμαν που μέχρι σήμερα τις είχαν δει μόνοι όσοι υπήρξαν τυχεροί, σε κάποιο από τα αφιερώματα στο έργο του, ενώ θα ακολουθήσει και μία σειρά από ντοκιμαντέρ του Λουί Μαλ. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας www.criterionco.com.

...Πολυαναμενόμενη η κυκλοφορία του Πληροφοριοδότη, θα έρθει στα σπίτια μας με κομμένες σκηνές, ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του TCM με τίτλο «Scorsese On Scorsese», αφιέρωμα στον πραγματικό γκάνγκστερ που ενέπνευσε τον ρόλο του Τζακ Νίκολσον και τις επιρροές της Little Italy στο έργο του Μάρτιν Σκορσέζε.

...Ο πολυαγαπημένος παγκοσμίως Λαβύρινθος Του Πάνα κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό σε διπλή έκδοση με όλα όσα κρύβει η φαντασία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (από το διάσημο σημειωματάριό του μέχρι σχολιασμό και συναρπαστικά storyboards) και που επιτέλους φανερώθηκαν σε μία από τις αναμφισβήτητα καλύτερες ταινίες της χρονιάς.