Date Μovie

09.04.2007
Και πάνω που όλοι ελπίζαμε ότι ο θλιβερός κύκλος των παρωδιών διάσημων ταινιών θα έκλεινε με το πρόσφατο Scary Movie 4, οι δημιουργοί της συγκεκριμένης σειράς αποφάσισαν να μας βασανίσουν κι άλλο, αυτή τη φορά με την παρωδία αισθηματικών κωμωδιών, από το Γάμος Αλά Ελληνικά και το Τζέρι Μαγκουάιρ ως το Γαμπρό Της Συμφοράς

Και πάνω που όλοι ελπίζαμε ότι ο θλιβερός κύκλος των παρωδιών διάσημων ταινιών θα έκλεινε με το πρόσφατο Scary Movie 4, οι δημιουργοί της συγκεκριμένης σειράς αποφάσισαν να μας βασανίσουν κι άλλο, αυτή τη φορά με την παρωδία αισθηματικών κωμωδιών, από το Γάμος Αλά Ελληνικά και το Τζέρι Μαγκουάιρ ως το Γαμπρό Της Συμφοράς.

Η έννοια του κακόγουστου μοιάζει με έπαινο μπροστά στο εμετικό χάλι που οι δημιουργοί αυτής της ταινίας αποκαλούν κινηματογραφόφιλη «σάτιρα». Η αίσθηση «ανεξαρτησίας» η οποία φάνηκε να έδινε αρχικά το politically incorrect σε ανθρώπους όπως οι Φαρέλι έχει πια ξεφτιλιστεί σε τέτοιο βαθμό από ταινίες σαν το Date Movie ώστε το μέλλον της κινηματογραφικής αμερικανικής κωμωδίας να φαντάζει, το λιγότερο, ανησυχητικό... Κ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ