Maude- The Complete First Season

21.05.2007
Είκοσι δύο επεισόδια μίας από τις πιο κλασικές στιγμές της μικρής οθόνης σε ψηφιακή πρεμιέρα. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται με νοσταλγία οι πιο παλιοί.

Ηταν μία από τις πιο ριζοσπαστικές και φιλελεύθερες σειρές της δεκαετίας του 70, αναπόσπαστο κομμάτι μιας χρυσής εποχής για την αμερικανική τηλεόραση. Είχε για (καταπληκτική) πρωταγωνίστρια την Μπέατρις Αρθουρ, ένα από τα μετέπειτα δημοφιλέστατα «Χρυσά Κορίτσια», η οποία φρόντιζε να ισορροπεί σε κάθε επεισόδιο μοναδικά το αστείο με το δραματικό. Πάντρευε χιούμορ και sitcom λογική με εξαιρετικά «λεπτά» για την εποχή ζητήματα, όπως η έκτρωση, η γυναικεία χειραφέτηση, ο αλκοολισμός, ο πολιτικός ακτιβισμός ή η χρήση ναρκωτικών. Το κυριότερο; Τρεις δεκαετίες μετά, φαίνεται πως δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα από την σπιρτάδα και την αλάνθαστη κωμική της περσόνα. Απόδειξη, 572 από τα καλύτερα λεπτά της «Μaude», παρμένα όλα από τη σεζόν που οι περισσότεροι θαυμαστές της σειράς θεωρούν ως μία από τις καλύτερές της.

DVD EXTRAS
Ελάχιστες μέχρι στιγμής τηλεοπτικές σειρές έχουν ευτυχήσει να συνοδεύονται από πρόσθετα υλικά κατά την κυκλοφορία τους σε DVD.

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ