Madonna - The Confessions Tour

21.05.2007
Αν αυτό δεν είναι το πιο σοκαριστικά αναπάντεχο live που έχετε δει ποτέ, δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ ποιο θα μπορούσε να είναι.

CD + DVD / 2006, περιοχής 2, warner / wea

Κι αυτό όχι μόνο γιατί ο πρωταγωνιστής του είναι η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη σε ένα τέλεια οργανωμένο, ενορχηστρωμένο και εκτελεσμένο σόου, αλλά γιατί η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη τυχαίνει να είναι ένα μόλις ένα χρόνο μικρότερη από 50 ετών και για δύο ώρες -τουλάχιστον- επαναπροσδιορίζει οτιδήποτε γνώριζε κανείς γύρω από την έννοια του performance.

Από ιππέας (σε αυτοσαρκαστική αναφορά της πτώσης της από το άλογο και σπουδαία ενδυματολογική παρέμβαση του Ζαν Πολ Γκοτιέ) γίνεται ροκ σταρ (κυριολεκτικά) και από εσταυρωμένη (στη θρυλική εκτέλεση του «Live To Τell» πάνω στον σταυρό, που έφερε μνήμες από το Blonde Ambition Tour) μεταμορφώνεται σε disco queen άνευ προηγουμένου και επομένου σε ένα γήπεδο που χάνει τις αισθήσεις του από την ακατάπαυστη ενέργειά της. Δικαιολογημένα και σοκαριστικά αναπάντεχα. Κρατώντας την οριστικά και αμετάκλητα στην κορυφή της όποιας show biz.

dvd extras
Σκηνές από το παρασκήνιο (μόνο όσες επέτρεψε η αφεντιά της), φωτογραφικό υλικό και φυσικά, μαζί με τη συναυλία από το Wembley Arena, ένα CD με 13 τραγούδια (τα γνωστά) για να μην σας λείψουν ποτέ. Επιβάλλεται!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΑΝΑΚΗΣ