Απατημένες Σύζυγοι

22.06.2007
Σκηνές έρωτα και απιστίας, γυρισμένες από ένα ανεξήγητα παραχαϊδεμένο τέκνο του σύγχρονου αμερικανικού ανεξάρτητου σινεμά

Τrust Τhe Μan / 2005, ΠΕΡΙΟΧΗΣ 2, WIDESCREEN (1.78:1), FOX SEARCHLIGHT PICTURES / Audio Visual

Σκηνές έρωτα και απιστίας, γυρισμένες από ένα ανεξήγητα παραχαϊδεμένο τέκνο του σύγχρονου αμερικανικού ανεξάρτητου σινεμά.

Μπορεί ο σύζυγος της Τζούλιαν Μουρ να μην έπεισε ποτέ κανέναν για το πόσο ενδιαφέρων σκηνοθέτης είναι (ή, πιο πιθανό, δεν είναι), υπάρχει εντούτοις πάντοτε κάτι στις ταινίες του που τις κάνει να ξεφεύγουν από τον πληκτικό μέσο όρο. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει και η τελευταία του δημιουργία. Δυο ζευγάρια σε κρίση προσπαθούν να ισορροπήσουν τις ιστορίες τους επάνω σε ένα λεπτό νήμα που χωρίζει την κωμωδία από το δράμα. Ο Φρόιντλιχ επιχειρεί σκηνοθετικά την ίδια εξισορρόπηση και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνει, βοηθούμενος πολύ και από το δυνατό ερμηνευτικό κουαρτέτο των Μουρ, Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Μάγκι Τζίλενχαλ και Μπίλι Κράνταπ. Η εμπιστοσύνη του σε ένα φαιδρό sitcom χιούμορ και η μουδιασμένη αίσθηση που αφήνει ένα ιδιαίτερα αδύναμο τρίτο μέρος δεν βοηθούν την ταινία να υπερβεί τις μετριοπαθείς φιλοδοξίες της.

DVD EXTRAS Εδώ θα βρείτε μόνο το τρέιλερ της ταινίας και μερικές σκηνές που δεν βρήκαν θέση στο τελικό μοντάζ.

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ