James: Fresh As A Daisy

22.06.2007
Ακούραστη μηχανή μικρών ποπ διαμαντιών ήταν το συγκρότημα από το Μάντσεστερ. Η απόδειξη σε μια απολαυστική παράθεση της βιντεογραφίας τους

2007, ΠΕΡΙΟΧΗΣ 2, Μercury

Ακούραστη μηχανή μικρών ποπ διαμαντιών ήταν το συγκρότημα από το Μάντσεστερ. Η απόδειξη σε μια απολαυστική παράθεση της βιντεογραφίας τους...

Ξεκίνησαν την καριέρα τους στις αρχές του 80. Χρειάστηκε να περιμένουν μια περίπου δεκαετία, ωστόσο, για να δουν το όνομά τους να γίνεται ευρύτερα γνωστό, τα τραγούδια τους να σκαρφαλώνουν με ευκολία στα τσαρτ και τη μουσική τους να συνδέεται με μερικές από τις πιο λαμπρές στιγμές της μοντέρνας βρετανικής ποπ. Υστερα τα χρόνια πέρασαν, η ενασχόληση του μουσικού Τύπου με καινούριες μόδες τους παραμέρισε επιδεικτικά και οι James έγιναν λήμμα στο λεξικό με τα πιο αδίκως υποτιμημένα συγκροτήματα ανάμεσα στα 90s και τις μέρες μας.

Χωρίς να επιβεβαιώσει ποτέ τη (φημολογούμενη) διάλυσή της, η ομάδα του Τιμ Μπουθ επανενώνεται ξανά φέτος, κυκλοφορώντας μια διπλή best of συλλογή σε CD και ταυτόχρονα ένα DVD, το οποίο συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλες τις βίντεο δουλειές της. Οπαδοί του συγκροτήματος και μη θα βρουν πολλά ανάμεσα στα 22 κομμάτια της παρούσας έκδοσης, αν και τραγούδια όπως το «Laid», το «Βorn Of Frustration» ή το «Sometimes» δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις.

DVD EXTRAS Μια ολόκληρη σειρά αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές και εμφανίσεις του συγκροτήματος, εναλλακτικές εκδοχές σε τραγούδια και interactive δισκογραφία.

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ