The Hills Have Eyes II

24.07.2007
Σε ένα Χόλιγουντ που ετοιμάζει ριμέικ ενός σίκουελ («Τhe Hills Have Eyes Part ΙΙ», 1985 του Γουές Κρέιβεν), ενώ η μόνη ομοιότητα μεταξύ τους είναι ο τίτλος, μην περιμένετε περισσότερα από όσα προσφέρει μία -εκτός όλων- αποτρόπαια αρπαχτή

2007, Περιοχής 2, Widescreen (1.85:1),
20th Century Fox Home Entertainment/Odeon

Με μία εναρκτήρια σκηνή που επιβεβαιώνει τα περί της δωρεάν exploitation στην οποία καταφεύγουν όλοι οι νέοι masters of horror (βλ. «Ηostel 2»), το δεύτερο μέρος του σκονισμένου «Ηills Have Εyes» υπογράφεται σεναριακά από τον Γουές Κρέιβεν και τον γιο του Τζόναθαν, πράγμα που φυσικά δεν σημαίνει... τίποτα. Ειδικά όταν -από το σενάριο κιόλας- η προσπάθεια σημειολογίας σε σχέση με το Ιράκ και το Αφγανιστάν καταλήγει σε ένα τόσο ηλίθιο μακελειό που καταστρέφει οποιαδήποτε «ηδονή» θα ένιωθε κανείς στη θέα των μεταλλαγμένων όντων με την εφιαλτική φωνή και την πιο εφιαλτική όψη.

Αν και, μεταξύ μας, οι Αμερικανοί στρατιώτες που αντικαθιστούν την οικογένεια της πρώτης ταινίας ως υποψήφια θύματα μοιάζουν πιο ηλίθιοι ακόμη και από τα τραβηγμένα από τα μαλλιά ειδικά εφέ.

DVD EXTRAS Πλήρης έκδοση με εναλλακτικό τέλος, κομμένες σκηνές, ντοκιμαντέρ, τρέιλερ και όρεξη να έχετε...

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ