Επίκουρος Τριανταφυλλίδης & Βασίλης Καζής: Καταζητούνται

19.12.2007
Ξυλοφορτώνοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ο Επίκουρος Τριανταφυλλίδης και ο Βασίλης Καζής χρειάστηκαν 12 ολόκληρα χρόνια μέχρι να διαπράξουν το τέλειο έγκλημα, με τον προκλητικό τίτλο «Τριαντάφυλλο Για Μια Μέρα».

Ξυλοφορτώνοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους, ο Επίκουρος Τριανταφυλλίδης και ο Βασίλης Καζής χρειάστηκαν 12 ολόκληρα χρόνια μέχρι να διαπράξουν το τέλειο έγκλημα, με τον προκλητικό τίτλο «Τριαντάφυλλο Για Μια Μέρα». Φυγάδες ενός άδικου συστήματος που ποτέ δεν νοιάστηκε γι αυτούς (την παραγωγή ανέλαβε αγκομαχώντας η τσέπη του Βασίλη), κατέφυγαν κυνηγημένοι στη Δράμα που τους προσέφερε κινηματογραφικό άσυλο και δυο βραβεία για να έχουν να πορεύονται.

Παρόλο που ο ένας κοιμόταν και ο άλλος ψηνόταν (στον πυρετό), όταν κατάφερα επιτέλους να επικοινωνήσω μαζί τους, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι παρότι διατυμπανίζουν τις προθέσεις τους να επαναλάβουν τα ίδια λάθη, συνεχίζουν να διαφεύγουν των αρχών. Οποιος από εσάς καταφέρει να τους εντοπίσει ας ειδοποιήσει την ιδιωτική τηλεόραση που ενδιαφέρεται να τους αναθέσει τη σκηνοθεσία καθημερινού σίριαλ, φροντίστε όμως να τους πιάσετε μαζί (και ζωντανούς). Παρά τις βλέψεις τους για μια καριέρα στο διεθνές έγκλημα, το προϊόν του βρόμικου μυαλού τους αδυνατεί προς στιγμήν να περάσει τα σύνορα, αφού έχουν χρησιμοποιήσει κλεμμένη μουσική με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να τραβήξουν την προσοχή της Interpol.

Δέσποινα Παυλάκη