Dusty Springfield: Live At The BBC

31.01.2008
Επίδειξη φωνητικής και τραγουδιστικής γκάμας από τη μέγιστη Βρετανίδα ερμηνεύτρια σε εκπομπές αρχείου που αξίζουν το περιεχόμενό τους σε χρυσό.

Καθώς η δεκαετία του 60 εισερχόταν στο δεύτερό μισό της, η Ντάστι Σπρίνγκφιλντ άγγιζε το απόγειο της καριέρας και της τέχνης της έχοντας επεκτείνει τους ορίζοντες του ρεπερτορίου της πιο μακριά από οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια της εποχής και της χώρας της. Απόδειξη αυτής της προσωπικής κορύφωσης στάθηκαν δυο μουσικές σειρές τις οποίες η Ντάστι Σπρίνγκφιλντ παρουσίασε για λογαριασμό του BBC. Η πρώτη απλώθηκε σε τρία επεισόδια, τον Σεπτέμβρη του 1966. Η δεύτερη σε έξι, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη του επόμενου χρόνου. Και οι δύο πετύχαιναν τη γεννημένη στο Λονδίνο τραγουδίστρια να αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι σε πενήντα κομμάτια, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πόσο ικανή ήταν να ερμηνεύσει το παραμικρό, αλλά και να το μεταμορφώσει μέσα από τη δική της εκδοχή.

dvd extras
Επιπλέον υλικό από δύο άλλα σόου, συνέντευξη αρχείου με την Ντάστι, φωτογραφίες και πέντε ηχητικά ντοκουμέντα με ισάριθμα τραγούδια.

Λουκάς Κατσίκας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ