Γευση κολπικων υγρων

28.02.2011
Τα κολπικα υγρα σε καθε γυναικα εχουν διαφορετικη γευση? Αν ναι, γινεται με συγκεκριμενες τροφες ή καποια αλλη τακτικη να μεταβληθει αυτη?

Γεια σου θεια Λουκια. Τα κολπικα υγρα σε καθε γυναικα εχουν διαφορετικη γευση? Αν ναι, γινεται με συγκεκριμενες τροφες ή καποια αλλη τακτικη να μεταβληθει αυτη? Σημειωτεον οτι δεν εχω καποιο προβλημα στην συγκεκριμενη περιοχη διοτι προσφατα εκανα τεστ παπ και βγηκε αρνητικο. Κανενας συντροφος μου δεν παραπονεθηκε για κατι τετοιο, απλα εμενα δεν μου αρεσει. Ισχυει και για τους ανδρες κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σίγουρα η γεύση και η οσμή των κολπικών υγρών διαφέρουν σε κάθε γυναίκα, όπως διαφέρει κι ο ιδρώτας μας ή η γεύση του σάλιου μας. Επίσης, η ίδια γυναίκα μπορεί να έχει διαφορετική γεύση και οσμή κολπικών υγρών, αναλόγως με τη φάση του κύκλου της, τη διατροφή της και την ψυχική της κατάσταση.

Γενικότερα, στις γόνιμες μέρες τα κολπικά υγρά έχουν πιο γλυκιά γεύση, ενώ στις μη γόνιμες είναι περισσότερο όξινα. Επίσης, τα βαριά φαγητά με πολλά μπαχαρικά θα επηρεάσουν ανάλογα τη γεύση και την οσμή τους, ενώ τα γλυκά θα τους δώσουν μια πιο γλυκιά γεύση. Οπότε αν θες να επηρεάσεις τη γεύση των δικών σου κολπικών υγρών θα πρέπει να καταναλώσεις κάποια γλυκιά υγρή ή στερεά τροφή προηγουμένως και να περιμένεις ώστε η γλυκαντική ουσία να περάσει στον οργανισμό σου.

Βέβαια, το γεγονός ότι η γεύση σου δεν αρέσει σε σένα δεν έχει τόση σημασία, όσο το ν' αρέσει στον σύντροφο σου, οπότε δεν βλέπω και τον λόγο ν' ασχοληθείς. Αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε να πειραματιστείς με κάτι τέτοιο, μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες τροφές και ποτά και μετά να ελέγξεις το αποτέλεσμα. Καλή διασκέδαση!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook