Πρωκτικό & εγκυμοσύνη

07.04.2011
Με το αγόρι μου θελήσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό στον έρωτα κ είπαμε να προσπαθήσουμε να γίνει από την πίσω πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι έγινε δύο φόρες χωρίς προφύλαξη κ εκείνη την ημέρα είχα ωορρηξία.

Καλημέρα θεία. Έχω πρόβλημα, σε παρακαλώ αν μπορείς απάντησε μου γρήγορα, έχω αγχωθεί πολύ. Με το αγόρι μου θελήσαμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό στον έρωτα κ είπαμε να προσπαθήσουμε να γίνει από την πίσω πόρτα. Όλα πήγαν τέλεια, δεν περίμενα να είναι τόσο ωραία. Το πρόβλημα είναι ότι έγινε δύο φόρες χωρίς προφύλαξη κ εκείνη την ημέρα είχα ωορρηξία. Δεν έγινε καθόλου από μπροστά κ δεν τελείωσε μέσα μου αλλά στη μέση μου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, γιατί έχω τρελαθεί. Αν μπορείς απάντησε μου γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 16 που περιμένω περίοδο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Διαβάζω την ερώτηση σου και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, αφού συνειδητοποιώ πόση άγνοια έχετε κάποια νέα κορίτσια για το σώμα σας και τις βασικές του λειτουργίες... Εν πάση περιπτώσει, αυτό που με ρωτάς είναι σαν να με ρωτούσες αν μπορείς να μείνεις έγκυος κάνοντας στοματικό στον σύντροφό σου κάτι απολύτως αδύνατον, αφού το αναπαραγωγικό σύστημα δεν επικοινωνεί ούτε με στόμα και φυσικά ούτε με τον πρωκτό, ο οποίος παρότι βρίσκεται τόσο κοντά στον κόλπο (το "μπροστά" που λες), δεν έχει καμιά σχέση μαζί του, κάτι σαν τους γείτονες που δεν μιλιούνται.

Όχι λοιπόν, δεν γίνεται να μείνεις έγκυος με το πρωκτικό σεξ, ακόμη κι αν τελειώσει μέσα σου, πόσο μάλλον που τελείωσε απ' έξω.