Τον ειπα παθητικο και παρεξηγηθηκε

25.04.2011
Τη δεύτερη φορά που (το) κάναμε αφού του είπα ότι ήταν πολύ ωραία, πέταξα για πλάκα ότι τελικά δεν είσαι ενεργητικός, αλλά παθητικός... Δεν μου έδωσε να καταλάβω τίποτα, κάτι όμως μου έλεγε ότι δεν πάει καλά...

Γνώρισα έναν παντρεμένο στην ίδια ηλικία με εμένα, 38 ετών, στο εξοχικό μου. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, αλλά αφού ήταν παντρεμένος 18 χρόνια δεν άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Έλα όμως που έδωσα το τηλέφωνο μου για να συνεννοηθούμε για την πληρωμή του και αυτό το αποθήκευσε. Φεύγοντας εγώ και γυρίζοντας στην Αθήνα με πήρε τηλέφωνο να δει εάν είχα καλό ταξίδι και από εκεί άρχισαν τα μηνύματα χωρίς να το καταλάβω με τις αναστολές μου, με όλα μου. Δεν είχα τη δύναμη να σταματήσω. Ήρθε 2 φορές Αθήνα. Συναντηθήκαμε, περάσαμε όμορφα. Αυτό κράτησε ένα μήνα. Ήρθε η ώρα να ξαναπάω στο εξοχικό. Εκεί συναντηθήκαμε, κάναμε έρωτα για πρώτη φορά. Ήταν όμορφα. Μετά από δύο μέρες ξανακάναμε, ήταν ακόμη πιο ωραία. Εγώ προσπάθησα να είμαι καλή γιατί έφευγα για Αθήνα και ήθελα να του αρέσει γι' αυτό του έκανα τη δεύτερη φορά στοματικό έρωτα. Όταν μιλάγαμε στο τηλέφωνο, απ' όλα που λέγαμε είχαμε φθάσει να λέμε και περί έρωτα. Τότε εγώ τον είχα ρωτήσει εάν στον έρωτα είναι ενεργητικός ή παθητικός. Οπότε εγώ για πλάκα τη δεύτερη φορά που κάναμε αφού του είπα ότι ήταν πολύ ωραία, πέταξα για πλάκα ότι τελικά δεν είσαι ενεργητικός, αλλά παθητικός. Δεν μου έδωσε να καταλάβω τίποτα, απλά μου είπε ότι είμαι και από τα δύο. Την άλλη ημέρα έφευγα, κάτι όμως μου έλεγε ότι δεν πάει καλά. Αφού έφυγα, δεν με πήρε κανένα τηλέφωνο. Μόνο αργά το βράδυ, στέλνοντάς μου ένα μήνυμα ότι τον ξενέρωσα με τη λέξη που του είπα για το ενεργητικός και ότι μάλλον εγώ θέλω Αλβανούς και όχι αυτόν και δεν του το έχουν ξαναπεί κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να το χωνέψει και να σταματήσουμε. Φυσικά όλα αυτά, μέσω μηνυμάτων. Του έγραφα ότι το είπα για αστείο και ότι δεν το εννοούσα και αυτός μου είπε ότι με πιστεύει, αλλά τον έχω ξενερώσει πολύ και δεν μπορεί. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες χωρίς μήνυμα και χωρίς τηλέφωνα από κανέναν μας. Το ερώτημα είναι, ισχύει κάτι τέτοιο ή φοβήθηκε επειδή του έκανα στοματικό έρωτα και νόμιζε ότι είμαι λιγούρα; Τι κάνω από εδώ και πέρα που θα τον ξαναδώ τον Ιούνιο; Ποια η συμπεριφορά μου; Σας ευχαριστώ. Περιμένω τη βοήθεια σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πού πας ξυπόλητη στ' αγκάθια κοριτσάκι μου; Μπορεί να είσαι 38 ετών, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω οι γνώσεις σου για τους άντρες είναι φτωχότερες από δεκαπεντάχρονης. Πρώτα απ' όλα πρέπει να ξέρεις ότι δεν πάμε με παντρεμένους άντρες, γιατί -αν μη τι άλλο- είναι μεγάλο μπλέξιμο. Δεύτερον, όταν πάμε με παντρεμένους άντρες, ξέρουμε ότι αυτό που ζητάνε κυρίως από εμάς είναι επιβεβαίωση, επιβεβαίωση και ξανά επιβεβαίωση. Το σεξ είναι δευτερεύον σ' αυτές τις περιπτώσεις, αφού το έχουν ήδη και με τη γυναίκα τους, αλλά αυτό που τους λείπει είναι να τονώσουν τον εγωισμό τους και να πειστούν ότι η μπογιά τους περνάει ακόμα.

Εσύ όμως, με την άγνοια και με τα "αστειάκια" σου, ακύρωσες την ανάγκη του να επιβεβαιωθεί από σένα και τώρα ο άντρας αυτός δεν έχει κανένα λόγο να αναζητήσει ξανά τη συντροφιά σου. Ο λόγος που ξενέρωσε δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το στοματικό. Αντιθέτως, το να είσαι ανοιχτή σε διαφορετικές πρακτικές στο κρεβάτι θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα και ιδιαίτερα για μια ερωμένη.

Όμως, ακόμη κι αν κάνεις το καλύτερο σεξ του κόσμου και παίζεις όλα τα κόλπα στα δάχτυλα, όταν δεν δείξεις τον απαραίτητο σεβασμό και ευαισθησία στα συναισθήματα του εραστή σου, είναι βέβαιο ότι θα ξενερώσει και θα σε παρατήσει.

Για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα την γκάφα σου, αυτό που του είπες είναι συνώνυμο με το να του έλεγες ότι είναι ομοφυλόφιλος και όπως καταλαβαίνεις αποτελεί απόλυτη αιτία χωρισμού, όταν προέρχεται από μια ερωμένη. Άρα, αφού ήδη προσπάθησες να το πάρεις πίσω αλλά δεν έπιασε, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο κι αυτό σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα τον δεις παίξε το σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ κάτι μεταξύ σας και συνέχισε τη ζωή σου, όπως πριν τον γνωρίσεις. Πλέον έχεις απλά χάσει το παιχνίδι. Προσπάθησε ξανά... με κάποιον άλλον (εννοείται).